Apple Lucreaza la o Functie foarte DORITA de foarte Multi Fani

apple face id macbook

Apple vrea in continuare sa aduca Face ID pentru MacBook-urile din intreaga lume, iar asta la cam doi ani de zile dupa ce a implementat Touch ID pentru laptop-urile sale. Avand in vedere ca tehnologia Touch ID este cam depasita, cei de la Apple vor sa mute securizarea biometrica de la degete la fata, iar asta ar urma sa se faca printr-o noua camera frontala.

Apple a descris inca din 2017 implementarea Face ID pentru MacBook, atunci compania dorind inclusiv sa permita pornirea latop-urilor cand o fata este detectata de camera. Acum cei de la Apple vor sa implementeze in MacBook un Face ID similar cu cel din iPhone, iar asta pentru a avea aceeasi experienta pentru toti ce care-i folosesc produsele.

Desigur ca implementarea n-ar fi usoara, iar cei de la Apple ar trebui sa cumpere si mai multe camere TrueDepth, insa productia lor a devenit tot mai simpla, asa ca a venit si timpul ca Face ID sa ajunga in Mac. Nu se stie de cat timp va avea nevoie compania Apple pentru a aduce o tehnologie atat de importanta in laptop-urile sale, dar cu siguranta exista interes mare pentru a o folosi.

It seems a given that Apple will bring Face ID to Macs sooner rather than later, now that the tech has been extended from iPhones to iPads too. We’ve today seen the latest in a series of Apple patent applications to do just that.