WhatsApp. Functia IMPORTANTA PROMISA de Facebook

WhatsApp. O functie foarte importanta promisa de catre compania Facebook este pregatita in momentul de fata de lansare, iata ce schimbare uriasa va aduce pentru toata lumea.

WhatsApp mesagerie

WhatsApp. O functie importanta a fost promisa de catre compania Facebook pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea urmand a fi oferita pentru toata lumea in cursul anului 2019, doar ca deocamdata nu se stie chiar cand. Mai exact, Facebook a promis ca utilizatorii WhatsApp vor putea trimite mesaje catre cei ce folosesc Facebook Messenger si Instagram fara a avea un cont activ in acea platforma, ceva ce este foarte greu de realizat din punct de vedere tehnic.

WhatsApp. Foarte multa lume a criticat ceea ce vrea sa faca Facebook cu aceasta modificare, insa privita din exterior, ea nu este una chiar atat de rea, pentru ca faciliteaza comunicarea usoara intre platforme. Acum utilizatorii WhatsApp nu pot trimite mesaje catre cei care folosesc Facebook Messenger, sau Instagram, dar Facebook vrea sa schimbe acest lucru pentru a-si interconecta serviciile astfel incat toata lumea sa poata comunica mult mai usor in viitor.

WhatsApp. Functia IMPORTANTA PROMISA de Facebook

WhatsApp. Pentru ca acest lucru sa poata fi realizat, cei de la Facebook vor trebui sa interconecteze bazele de date ale tuturor celor trei servicii, iar asta ar putea insemna si un schimb de informatii intre ele. Cei de la Facebook au avut probleme in 2017 si 2018 dupa ce au incercat sa preia datele WhatsApp fara ca utilizatorii sa vrea, si au renuntat la idee, insa in 2019 revin cu un plan diferit, dar cu scop similar, de a folosi datele platformei pentru afisarea de reclame.

WhatsApp. In spatele planului Facebook de a culege datele la care nu avea acces, compania aduce totusi si o schimbare menita sa-i faca serviciile mult mai utile pentru toata lumea, ceea ce este o veste buna. E greu de spus cum ar putea interconecta Facebook platformeleme WhatsApp, Instagram, Facebook Messenger, insa cu siguranta va fi nevoie de schimbari foarte importante, asa ca trebuie sa ne pregatim ca ele sa vina foarte curand.

WhatsApp. Pana atunci, aplicatia de mesagerie va avea alte functii importante lansate, si stiu ca unii dintre voi le asteptati cu nerabdare deja.