Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, FINAL NEFERICIT pentru Romani

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, au luat o serie de decizii radicale in 2019, care in final nu aduc beneficii pentru clientii din Romania, iata de ce.

Digi Mobil final

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, au facut la inceput de an 2019 o serie de decizii care se dovedesc a fi nefericite pentru toti clientii din Romania, dar acest lucru probabil ca era preconizat de catre multa lume. Mai exact, toti cei patru operatori de telefonie mobila si-au majorat preturile pentru serviciile din Romania, totul incepand cu Digi Mobil chiar din luna ianuarie, si terminandu-se cu Orange, chiar saptamana trecuta, toti romanii avand de pierdut in urma acestor schimbari.

Digi Mobil. Problemele au inceput pe final de an 2018, cand OUG 114/2018 a fost adoptata, iar in ciuda tuturor insistentelor operatorilor de telefonie mobila, ea nu a fost modificata asa cum au cerut ei. In ciuda asigurarilor de la Guvernul Romaniei ca romanii nu vor fi afectati, Digi Mobil, impreuna cu restul operatorilor, au actionat complet diferit, crescand fara vreo remuscare preturile serviciilor oferite in Romania, iar asa toti platim mai mult pentru ele.

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, FINAL NEFERICIT pentru Romani

Digi Mobil. Da, este adevarat ca preturile au crescut cu valori modice, insa din pacate vorbim doar despre un inceput, pentru ca atunci cand serviciile 5G vor fi anuntate oficial, ne putem astepta la preturi mari. Toti operatorii au crescut preturile serviciilor pentru a acoperi acea noua taxa de 3% pe cifra de afaceri, nu pentru a-si sustine in mod neaparat investitiile, cei de la Digi Mobil fiind primii care au afirmat asta, iar cei de la Orange au incercat sa mascheze totul.

Digi Mobil. Fie ca au spus-o “pe fata”, sau au “imbracat” schimbarea intr-un “nou portofoliu de abonamente”, toti operatorii au facut ceea ce se astepta toata lumea de la ei, au cerut mai multi bani de la clienti. Sper sa gresesc, si sa vedem servicii 5G ieftine in Romania chiar daca preturile abonamentelor au crescut acum, insa cred ca Digi Mobil, impreuna cu restul operatorilor, vor continua pe linia preturilor mari din cauza costurilor mai mari pe care le au.

Digi Mobil. Din toata aceasta situatie, sunt destul de sigur ca operatorul detinut de catre RCS & RDS va iesi cel mai bine, insa ramane de vazut care va fi situatia sa in urmatoarele luni.