Digi Mobil. Anunt IMPORTANT Privind Clientii din Romania

Digi Mobil a facut astazi un anunt foarte important cu privire la clientii din Romania, operatorul de telefonie mobila detinut de catre RCS & RDS avand o veste foarte buna.

Digi Mobil portari t1 2019

Digi Mobil, astazi operatorul de telefonie mobila detinut de catre RCS & RDS a facut un anunt foarte important privind clientii din Romania, insa nu vorbim despre ceva la care nu ar fi trebuit sa ne asteptam. Mai exact, Digi Mobil a fost din nou lider in ceea ce priveste portabilitatea in Romania in T1 2019, operatorul de telefonie mobila reusind sa atraga cel mai mare numar de clienti in retea, in comparatie cu restul operatorilor din tara noastra.

Digi Mobil a reusit sa atraga in luna martie nu mai putin de 27.000 de clienti in propria retea, ramanand desigur deasupra Vodafone, Orange, si Telekom, insa cei din urma au reusit in ultimele luni sa tot reduca distanta. Pentru luna martie, numarul de portari inregistrate de catre Digi Mobil in retea reprezinta 37.5% din totalul portarilor facute in Romania, o cifra foarte mare, avand in vedere ca exista concurenta cu mult mai multe resurse, care n-a reusi sa atraga clienti.

Digi Mobil. Anunt IMPORTANT Privind Clientii din Romania

Digi Mobil, in primele trei luni ale acestui an operatorul de telefonie mobila a reusit sa atraga aproape 90.000 de numere de telefonie fixa si mobila in propria retea, mergand pe o linie similara cu ceea ce s-a intamplat in cursul anului trecut. Numarul de clienti portati in reteaua celor de la Digi Mobil este cu 21% mai mare decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, mai exact de aproape 21.000 de clienti, ceea ce reprezinta o crestere considerabila.

Le mulțumim clienților pentru încrederea pe care ne-o arată și pentru fidelitate. Viziunea
noastră de busines are în centrul său preocuparea de a oferi clienților servicii de cea mai bună calitate la cele mai competitive prețuri de pe piață și pe excelența în relațiile cu clienții. Aceste rezultate reconfirmă că suntem conectați la aspirațiile și la nevoile clienților din România.

Digi Mobil a reusit in anul 2018 sa fie pe primul loc in fata Orange, Vodafone, Telekom la portari multumita ofertelor foarte bune pe care le-au avut pentru clientii din Romania, fara sa existe concurenta prea mare pentru clienti. Desi Digi Mobil inca atrage multi clienti in retea, cei de la Telekom au inceput sa faca oferte din ce in ce mai bune, asa ca aceasta suprematie a operatorului detinut de catre RCS & RDS este in pericol sa dispara foarte curand.