Prima Pagina Facebook Facebook Messenger UPDATE iti Aduce Noul DARK MODE

Facebook Messenger UPDATE iti Aduce Noul DARK MODE

9

Facebook Messenger Actualizarea NOUA Lansata Telefoane 350230

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentru a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

Facebook Messenger nu are mentionat acest lucru in lista de schimbari, dar mai mult ca sigur activeaza noul dark mode pentru cei care inca nu il au activ, asa ca merita sa instalati actualizarea in aceasta seara.

In this update, you can now see your friends’ Messenger Stories right inside your chat thread, and they can see yours, too! Messenger wants you to build better, more meaningful conversations with your friends and family.

Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

Articolul anterioreMAG. Telefoane Samsung si iPhone, Pret REDUS cu 4099 LEI
Urmatorul articolYouTube si un nou Update Oferit pentru Aplicatia Telefoanelor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.