Samsung GALAXY S11. ANUNT MAJOR Facut de Samsung

Samsung GALAXY S11. Compania Samsung a facut un anunt foarte impotant cu privire la viitoarele sale modele de telefoane, iata ce surpriza majora pregateste deja.

Samsung GALAXY S11 procesor

Samsung GALAXY S11. Urmatoarea generatie de telefoane mobile pregatite pentru lansare de catre compania coreeana are astazi parte de un anunt foarte important cu privire la noutatile pe care urmeaza sa le aduca. Mai exact, cei de la Samsung au anuntat ca pentru seria Samsung GALAXY S11 vor pregati noi modele de procesoare care vor avea performante mult mai bune, si vor consuma energie mai putina in timpul functionarii, ceea ce orice client isi doreste.

Samsung GALAXY S11. Pentru procesorul noului model de telefon urmeaza sa fie folosit un nou proces de fabricatie de 5nm, cu mult superior in comparatie cu cel de 7nm, folosit pentru actualele telefoane. Evolutia tehnologica facuta inainte ca Samsung GALAXY S11 sa fie lansat este una foarte importanta, iar asta in conditiile in care cei de la TSMC vor produce anul acesta procesoare pe 7nm atat pentru iPhone 11, cat si pentru Huawei MATE 30 Pro.

Samsung GALAXY S11. ANUNT MAJOR Facut de Samsung

Samsung GALAXY S11. Desi deocamdata nu se stie sigur cam care urmeaza sa fie schimbarea pentru performante si autonomia, e asteptat un sport de minim 10% in performante, si o posibila reducere a consumului de energie cu 20%. E posibil ca pentru Samsung GALAXY S11 compania Samsung sa aiba de ales intre ce anume va oferi pentru clientii sai, adica daca le va oferi un spor in performante, sau o imbunatatire a autonomiei bateriei, decizia fiind una destul de grea.

Samsung said it’s taken the next step along the Moore’s Law path, shrinking a transistor measurement to 5 billionths of a meter — 5nm — from 7nm. To get some idea of just how teensy that is, about 2,000 would fit end to end across the width of a human hair. Samsung is now letting customers build test chips with the process. As for full-on production, “we are expecting starting the second quarter of 2020,” said Shawn Han, a senior vice president for Samsung’s foundry business.

Samsung GALAXY S11. Coreenii si-au anutat actualii clienti ca vor incepe productia acestor noi modele de procesoare abia in al doilea trimestru fiscal al anului 2020, adica dupa ce va fi lansata noua serie de telefoane. Samsung va dori mai mult ca sigur sa pastreze productia initiala in mod exclusiv pentru Samsung GALAXY S11, iar mai apoi sa le permita si altor clienti sa beneficieze de acest nou proces de fabricatie pentru noi componente.

Samsung GALAXY S11. Lansarea noului telefon va avea loc in 2020, cel mai probabil undeva prin februarie, dar o data clara nu a fost deocamdata dezvaluita.