Samsung GALAXY S11, va Avea o Denumire COMPLET NOUA

Samsung GALAXY S11, va fi lansat de catre compania Samsung cu o denumire complet noua, coreenii dorind sa faca o modificare substantiala a brand-ului de telefoane.

8

Samsung GALAXY S11

Samsung GALAXY S11, pregatit pentru lansare peste un an de zile, are deja dezvaluite primele informatii cu privire la o schimbare majora pe care urmeaza sa o “sufere” inainte de a ajunge in magazine pentru achizitie. Mai exact, directorul diviziei de marketing al Samsung a declarat ca denumirea Samsung GALAXY S11 nu ar urma sa fie folosita de catre companie pentru viitorul model de smartphone, ci din contra, se ia in considerare o schimbare totala pentru ea.

Samsung GALAXY S11, nu ar urma sa aiba aceasta denumire, asa cum Apple a sarit de la iPhone 8 la iPhone X, si apoi la iPhone XS, coreenii vor sa treaca la o cu totul alta denumire pentru telefoanele pe care le vand. Explicatia directorului de marketing al Samsung e una destul de neobisnuita, el spunand ca denumirea Samsung GALAXY S11 este “prea lunga”, insa in realitate, compania trebuie sa inceapa cu ceva nou dupa versiunea aniversara, care este Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat cu o schimbare totala de brand

Samsung GALAXY S11, ar trebui sa vina cu acelasi design precum modelul de anul acesta, dar e posibil ca din denumirea sa sa dispara fie cuvantul Galaxy, fie litera S, si sanse mai mari sunt ca litera sa dispara, nu si cuvantul. Cei de la Samsung au construit un intreg ecosistem in jurul brand-ului Galaxy, desi nu prea era nevoie de el, asa ca e foarte posibil ca litera din denumirea telfeoanelor sa dispara, iar Samsung GALAXY S11 sa se numeasca foarte simplu Samsung GALAXY 11.

I am worried about how to name the Galaxy S11 as a Galaxy S11. I have not been able to come to a conclusion yet, but I am wondering will be the most comfortable [name]. As a result, it is unlikely that Galaxy S10 will be named as the Galaxy S11… The biggest problem is that the word ‘Galaxy’, ‘S’, and ‘Eleven’ are too long when the following model is named as the Galaxy S11. It is also an adventurous part to unify the brand.

Samsung GALAXY S11, este un telefon care va veni si intr-o perioada in care Samsung se chinuie sa unifice toate produsele sale mobile sub un brand unic, asa ca s-ar putea sa vedem o schimbare totala din partea coreenilor. Deocamdata, cei de la Samsung se gandesc la denumirile pe care le-ar putea folosi pentru Samsung GALAXY S11, si ar putea decide sa faca ceva neobisnuit pentru a iesi in evidenta, dar totul depinde de cum gandesc totul.

Samsung GALAXY S11, sau indiferent cum se va numi viitorul model de smartphone, va fi lansat in primavara anului 2020, asa ca pana atunci sigur vom afla tot ceea ce ia in calcul compania pentru denumire.