Google Maps are LANSATA Astazi O Noua Functie

Google Maps are astazi lansata o noua functie care se va dovedi a fi foarte utila pentru multi dintre cei ce folosesc platforma in viata de zi cu zi.

google maps adresa

Google Maps are astazi parte de o noua functie lansata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, si cred ca ea va fi foarte utila pentru cei care o folosesc acum pe telefoanele mobile. Deocamdata noua functie este oferita doar pentru telefoanele Android care utilizeaza Google Maps, iar asta pentru ca implementarea a fost mai simpla in acest sistem de operare pe care Google il controleaza, ea permitand adaugarea rapida de adrese din clipboard in campurile de cautare.

In momentul in care un utilizator al Google Maps vrea sa introduca o adresa pentru a o cauta in platforma, aplicatia va recomanda adaugarea uneia copiate deja in clipboard, ceva ce simplifica tot procesul. Puteti vedea mai jos cam cum arata interfata prin care Google Maps permite cautarea de adrese, si ofera posibilitatea de a lipi o adresa care a fost deja copiata in clipboard-ul Android, ideea fiind oferite buna pentru a imbunatati experienta de utilizare.

Google Maps are LANSATA Astazi O Noua Functie

google maps adresa clipboard

Google Maps a avut aceasta modificare implementata in mod automat fara ca aplicatia sa fie efectiv actualizata de catre utilizatori, astfel ca unii pur si simplu au descoperit-o astazi cand doreau sa caute o adresa. Puteti vedea ca acum interfata Google Maps afiseaza ultima adresa copiata de catre noi in clipboard, si ofera posibilitatea de a o folosi pentru a cauta o anumita locatie pe care dorim sa o vedem, sau la care dorim sa ajungem prin sistemul de navigare ghidata.

Noua functie pentru Google Maps este disponibila doar daca ultimul text copiat inainte de a accesa functia de cautare din aplicatia este o adresa, deci daca aveti altceva copiat in clipboard, interfata nu va afisa aceasta optiune. Schimbarea in sine nu este una extraordinar de importanta, insa este una foarte utila pentru cei care folosesc Google Maps in mod constant in viata de zi cu zi, si au nevoie de o simplificare a modului in care interactioneaza cu ea.

Google Maps are aceasta noutate lansata chiar acum de catre compania Google, dar daca inca nu o vedeti, va trebui sa mai aveti putina rabdare.