iPhone 11. Doua NOI Vesti GROZAVE, si Una PROASTA

iPhone 11. Doua noi vesti grozave si una proasta vin in legatura cu noile modele de telefoane ale companiei Apple, iata de ce vom avea parte foarte curand.

iPhone 11 camera vopsea

iPhone 11. Noua serie de telefoane are astazi parte de doua noi vesti bune si una proasta de la o sursa care este foarte bine familiarizata cu planurile companiei Apple pentru noile modele de telefoane. Mai exact, vorbim despre celebrul analist Ming-Chi Kuo, care sustine ca pentru noua serie de telefoane iPhone 11 si iPhone 11 Plus Apple va face schimbari serioase pentru camere.

iPhone 11. Camera frontala din aceasta serie de telefoane urmeaza sa aiba parte de un upgrade, de la 7 megapixeli, cat este acum, la 12 megapixeli, o crestere serioasa. Practic, noua camera frontala pentru seria iPhone 11 va avea aceeasi rezolutie precum camera principala din actualele modele de telefoane, dar si din viitoarele, ceea ce va permite inregistrarea de selfie-uri mai bune.

iPhone 11 vine cu o camera frontala mai buna, si o noua camera tripla

iPhone 11 camera tripla vopsea

iPhone 11. Camera tripla anuntata pentru telefoane este iarasi confirmata de catre analist, si in acest punct pare extrem de sigur faptul ca Apple vrea sa aduca pe piata aceasta schimbare. Camera tripla a seriei iPhone 11 va fi compusa din trei noi senzori de imagine, fiecare dintre ei avand rezolutia de 12 megapixeli, exact asa cum se intampla si in camera duala din seria iPhone XS.

iPhone 11. Toti cei trei senzori de imagine vor avea 12 megapixeli, iar ca element de noutate, unul wide-angle va fi implementat de catre Apple pentru a face poze mai bune. 2019 este anul in care toti producatorii care au avut telefoane fara un asemenea senzor de imagine incep sa-l implementeze iar pentru seria iPhone 11 nu se va face distinctie, asa cum e de asteptat.

We forecast the camera upgrade will be one of the new 2H19 iPhone’s major selling points. Critical spec upgrades are as follows. (1) Rear cameras of 6.5-inch OLED, 5.8-inch OLED, and 6.1-inch LCD will likely upgrade to triple-camera and dual-camera, respectively. A super-wide camera will be newly adopted by the triple-camera system, which is equipped with the 12MP/1um CIS provided exclusively by Sony. (2) The front camera of all three new iPhone models will likely upgrade to 12MP CIS+5P lens (vs. current 7MP CIS+4P lens).

Ecranele iPhone 11 va fi mai mic, dar va avea o vopsea speciala

iPhone 11. Conform informatiilor furnizate astazi de catre analist, se pare ca ecranele noilor telefoane vor avea diagonale de 5.8 inch si 6.5 inch, nu 6.1 inch si 6.5 inch. Aceste informatii le contrazic pe unele anterioare care sugerau ca Apple va folosi un ecran OLED cu diagonala de 6.1 inch in iPhone 11, dar se pare ca planurile sunt complet diferite, in final.

The black lens coating benefits ASP. The rear super-wide lens and front camera lens adopt black lens-coating technologies, which will make lens look inconspicuous.

iPhone XR 2019 ar urma totusi sa fie lansat cu un ecran ce are diagonala de 6.1 inch, iar in loc de camera tripla, anuntata de alte zvonuri, va avea doar una duala, mai buna decat cea de acum. O noua vopsea speciala urmeaza sa fie deasemenea folosita pentru telefoane, ea urmand a ascunde mult mai bine lentilele camerelor, pentru a face design-ul si mai frumos.