iPhone 11. Anuntul ce DISTRUGE Samsung, nu si Huawei

iPhone 11. Un anunt foarte important pune foarte mare presiune pe Samsung, Qualcomm, dar nu si pe cei de la Huawei, iata cum va ramane Apple Inaintea competitorilor sai.

iPhone 11 procesor

iPhone 11. Un anunt extrem de important pentru noul telefon a fost facut astazi, iar el pune foarte mare presiune pe Samsung, Qualcomm, dar nu si Huawei, ceea ce este perfect normal avand in vedere noutatea care va fi oferita. Mai exact, cei de la TSMC au anuntat un nou proces de fabricare pentru viitorul procesor care va fi inclus in noul chip A13 pentru iPhone 11, si alte produse ale companiei Apple, marcand o noua evolutie tehnologica majora pentru telefoanele mobile.

iPhone 11. Conform informatiilor de astazi, viitorul chip A13 pentru telefoanele Apple va fi produs folosind un proces de fabricatie pe 7nm, N7 Pro, EUV, iar in acest trimestru fiscal vor fi facute primele teste de productie. Actualul chip A12 pentru iPhone XS este produs tot folosind un proces de fabricatie de 7nm, insa pentru iPhone 11 vorbim despre o evolutie pentru acest proces de fabricare al procesoarelor pentru produsele ce vor fi lansate de catre Apple.

iPhone 11. Anuntul ce DISTRUGE Samsung, nu si Huawei

iPhone 11. Acest nou proces de fabricatie pentru procesoarele viitoarelor telefoane ale Apple va aduce imbunatatiri serioase pentru performante, dar si pentru consumul de energie, care ar urma sa mai scada. Se pare ca Huawei urmeaza sa foloseasca deasemenea acest proces de fabricatie pentru Huawei MATE 30 Pro, procesoarele sale urmand a fi fabricate primele, apoi cele ale iPhone 11, insa telefonul Apple va fi lansat inaintea seriei chinezilor.

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) is set to move 7nm EUV process technology to volume production in the second quarter of 2019. In addition, TSMC will introduce an enhanced version of its N7+ for the fabrication of Apple’s custom-designed A13 chip that will power the 2019 series of iPhones, the report continued. Dubbed N7 Pro, the process will be ready for volume production later in the second quarte.

iPhone 11. Deocamdata nu au fost oferite detalii privind diferentele in specificatii dintre procesele de fabricatie N7+, de acum, si N7 Pro, din viitoarele procesoare, dar imbunatatirile din performante si autonomie sunt sigure. iPhone 11 si Huawei MATE 30 PRO vor beneficia de aceste noi tehnologii avansate in toamna, insa cei de la Samsung raman cu mult in urma, inclusiv cei de la Qualcomm, deci Apple si Huawei merg in tandem cu cele mai avansate tehnologii pentru telefoane.

iPhone 11. Prezentarea va avea loc in luna septembrie, iar lansarea va fi cu siguranta programata tot pe atunci, asa ca nu mai avem foarte mult de asteptat pana la marea dezvaluire.