iPhone Z. Telefonul PLIABIL pe care il VREI de la Apple

iPhone Z este un model de telefon pliabil prezentat astazi intr-un concept care ne arata un smartphone pe care orice fan al companiei Apple ar dori sa il cumpere.

iPhone Z

iPhone Z este prezentat astazi intr-un concept foarte interesant care ne arata un telefon pliabil pe care orice fan al companiei Apple ar dori sa il cumpere de la compania americana. Vorbim despre un concept care ne prezinta un ecran care are o digonala de 10.4 inch, exact precum cea a unei tablete, iPhone Z fiind pliat in trei bucati pentru a se transforma din tableta in telefon.

iPhone Z este, cel putin in acest concept, combinatia perfecta dintre un telefon si o tableta, aratand mult mai bine decat orice a fost prezentat pana acum, in special Samsung GALAXY FOLD. Ideea de a plia un telefon in trei bucati pentur a-i oferi un ecran de 10 inch este extrem de greu de pus in practica, iar iPhone Z ar putea ramane doar un vis.

iPhone Z, sau un telefon pliabil facut de catre Apple, ar putea fi totusi dispozitivul care sa schimbe complet perceptia lumii cu privire la “problema inovatiei” care exista la compania americana. Ea a fost acuzata ca nu prea mai inoveaza, si nu doar o data, asa ca un iPhone Z ar rezolva situatia, dar numai daca ar arata atat de bine in versiunea finala.