RCS & RDS. ANUNT MAJOR in ATENTIA Tuturor Clientilor

RCS & RDS. Compania romaneasca a lansat un anunt foarte important care ar trebui sa fie in atentia tuturor clientilor care-i folosesc serviciile in Romania.

RCS & RDS factura

RCS & RDS. Grupul de telecomunicatii din Romania a facut un anunt foarte important care vizeaza toti clientii din Romania in momentul de fata, si daca le folositi serviciile, ar trebui sa fiti extrem de atenti la ceea ce ne este spus astazi. Mai exact, RCS & RDS a initiat o campanie prin care le cere clientilor sa-si activeze facturile electronice, pentru a primi factura direct pe email, sau o accesa in contul de client, fara a o mai primit in cutia postala.

RCS & RDS. Lasand la o parte faptul ca asta reduce consumul de hartie si salveaza planeta, compania isi reduce serios costurile de activitate, insa si clientii au parte de livrarea mult mai rapida a facturii. Pentru ca oamenii se lasa greu convinsi sa isi activeze facturile electronice, RCS & RDS a pornit si un concurs prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o serie de premii daca aleg sa isi activeze factura electronica pentru cont.

RCS & RDS. ANUNT MAJOR in ATENTIA Tuturor Clientilor

RCS & RDS. Campania pentru activarea facturii electronice se desfasoara pana in data de 31 mai 2019, perioada in care toti clientii ar trebui sa-si activeze factura pentru a participa la concursul creat de catre operator. Premiul cel mare oferit de catre RCS & RDS este un televizor QLED 4K de la Samsung, prin intermediul caruia puteti urmari transmisiunile Digi 4K, valoarea acestuia fiind una substantiala, deci printr-o actiune simpla puteti castiga ceva foarte scum.

Digi | RCS&RDS a lansat luni, 15 aprilie, o campanie de activare a facturii electronice adresată abonaților persoane fizice. Campania “Activează factura electronică și noi te activăm cu premii SMART!” se va derula până la data de 31 mai 2019 și se va finaliza cu o tombolă cu premii constând în smartphone-uri, smartwatch-uri și căști cu bluetooth. În plus, marele premiu este format dintr-un smart TV QLED Samsung și un sistem home cinema.

RCS & RDS. Separat de asta, grupul de telecomunicatii ofera la concurs inclusiv 10 telefoane Samsung GALAXY S10, 5 telefoane Samsung GALAXY A50, 5 Samsung GALAXY Watch, si 10 Samsung GALAXY Buds. Primirea facturii in format electronic de la RCS & RDS poate fi activata prin contul de client din website-ul companiei, telefonic, desi acolo trebuie sa asteptati pana va cad urechie, sau intr-unul dintre magazinele Digi, unde asteptarea e cam la fel de mare.

RCS & RDS. Campania este una foarte buna, si chiar daca n-ar exista premii pentru activarea facturii electronice, cred ca oricine ar trebui sa faca asta pentru orice serviciu de care beneficiaza, la orice companie.