iPhone 11. Imaginile care au PACALIT TOT Internetul

iPhone 11. Intregul internet a fost pacalit de aceste imagini in care presedintele unui foarte important partener al Apple pare sa dezvaluie telefonul mult asteptat.

iPhone 11 internet

iPhone 11. Cel mai asteptat produs Apple din 2019, si unul dintre cele mai asteptate modele de telefoane mobile din acest an, a avut parte de o zi destul de interesant ieri din cauza unui clip video aparut pe internet. Mai jos il vedeti pe Terry Guo, fondator si CEO al Foxconn, el anuntandu-si candidatura pentru functia de presedinte al Taiwan-ului, anuntand si ca va parasi functia pe care o detine acum la compania partenera a Apple.

iPhone 11. In prima secunda a clipului video, CEO-ul celor de la Foxconn este vazut tinand un telefon mobil, iar pe internet au aparut zvonuri care anuntau ca acela ar fi unul dintre prototipurile noii serii pe care Apple vrea sa o lanseze. Desigur ca Foxconn testeaza prototipuri ale iPhone 11 in vederea productiei, si e foarte posibil ca Terry Guo sa stie exact ce planuieste compania Apple sa aduca in magazine in toamna acestui an pentru clientii sai.

iPhone 11. Imaginile care au PACALIT TOT Internetul

iPhone 11. Chiar daca CEO-ul Foxconn ar putea sti ceea ce urmeaza sa produca a sa companie anul acesta, ceea ce se vede in mana sa nu este nici pe departe unul dintre viitoarele modele de telefoane pregatite de catre Apple. In mana CEO-ului Foxconn este foarte clar vizibil un iPhone XS, sau iPhone XS Max, oricare dintre actualele modele vandute de catre cei de la Apple, dar nicidecum un iPhone 11, sau iPhone 11 Plus.

iPhone 11. E putin probabil ca Apple sa aiba pe undeva in testare in lumea reala prototipuri ale noilor sale telefoane, acest proces incepand undeva pe la sfarsitul primaverii, cu 3 – 4 luni inainte ca telefonul sa fie efectiv lansat pentru clienti. Toate telefoanele noi sunt testate in lumea reala inainte de a fi lansate, insa nu apar in mainile presedintilor companiilor care le produc, iar aici nu vorbim despre vreun iPhone 11.

iPhone 11. Chiar daca acum nu vedem noul telefon al Apple pentru prima oara, sunt cat se poate de sigur ca pana in vara vom afla mult mai multe detalii in legatura cu el.