Samsung GALAXY S10 la eMAG cu 1200 LEI Pret REDUS de Paste

eMAG. De Paste poti cumpara telefoanele Samsung GALAXY S10 cu reduceri de pana la 1200 de LEI in Romania, profita acum de ofertele excelente de sarbatori.

0

emag samsung galaxy s10 redus paste

eMAG. Samsung GALAXY S10 de Paste are noi reduceri astazi in Romania la cel mai mare magazin online din tara, iar asta in conditiile in care telefoanele au fost lansate abia acum o luna de zile, dar in aceasta pagina le gasiti cu reduceri nesperat de bune. Cei de la eMAG au inceput sa afiseze reduceri pentru Samsung GALAXY S10 abia dupa ce seria Huawei P30 a fost lansata in mod oficial de catre chinezi, compania Samsung dorind sa-si creasca vanzarile.

eMAG. In momentul de fata aproape toate modelele de telefoane din seria Samsung GALAXY S10 sunt listate cu reduceri in cadrul magazinului online, iar asta in conditiile in care exista concurenta foarte mare. Stiti prea bine ca seria de telefoane Samsung GALAXY S10 a fost lansata in modele care au minim 128 GB spatiu de stocare, si preturi destul de mari in Romania, dar cei de la eMAG au reduceri surprinzator de bune de care oricine ar trebui sa profite in momentul de fata.

Samsung GALAXY S10 la eMAG cu 1200 LEI Pret REDUS de Paste

eMAG. Spre deosebire de modelele lansate in cursul anului trecut, reducerile pentru Samsung GALAXY S10 sunt ceva mai mici, dar acest lucru este perfect normal din moment ce telefoanele abia au fost lansate. In aceasta pagina sunt listate toate modelele Samsung GALAXY S10 care beneficiaza de reduceri nesperat de bune la eMAG, iar daca sunteti interesati de telefoane, atunci pana de paste nu veti gasi oferte mai bune in momentul de fata.

eMAG. Ofertele la telefoanele Samsung GALAXY S10 ne arata cat de mare este dorinta celor de la Samsung sa le ofere inclusiv clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de preturi foarte bune pentru telefoane. Seria de telefoane Samsung GALAXY S10 nu a fost lansata initial cu reduceri, sau cadouri, la fel de bune precum in alte tari, iar la eMAG se “recupereaza” diferentele fata de alte tari cu reduceri noi oferite pentru clientii din Romania.

eMAG. E foarte posibil ca reducerile disponibile acum pentru seria Samsung GALAXY S10 sa fie disponibile pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar fi bine sa profitati rapid de ele. Daca vreti sa fiti si mai curajosi, atunci la Orange gasiti oferte cel putin la fel de bune in aceasta pagina.