iPhone 11. ASA va ARATA Telefonul in Versiunea Finala

iPhone 11. Asa urmeaza sa arate in versiunea finala telefonul pe care compania Apple l-a pregatit pentru lansare in urmatoarele luni pentru clientii sai.

iPhone 11 arata final

iPhone 11. Cu destul timp inaintea lansarii oficiale, iata ca astazi vedem o noua demonstratie a modului in care urmeaza sa arate viitorul model de smartpgone pregatit de catre compania americana pentru clitnii sai. Mai exact, in clipul video de mai jos puteti vedea un iPhone 11 creat in baza unor schite preluate de la parteneri ai companiei Apple, ele fiind folosite pentru a crea prototipurile care sunt testate de catre inginerii celor din Cupertino inaintea lansarii.

iPhone 11. Dupa cum va asteptati deja, vorbim despre acelasi design pe care l-am vazut in repetate randuri pana in prezent, cel care ne-a aratat camera tripla in forma de triunghi, pe care toata lumea o uraste, desigur. In aceeasi masura, puteti vedea foarte clar faptul ca aceasta reproducere 3D a schitelor pentru iPhone 11 si iPhone 11 Plus seamana extrem de bine cu machetele printate 3D pentru noile telefoane, deci design-ul viitor este cat se poate de clar.

iPhone 11. ASA va ARATA Telefonul in Versiunea Finala

iPhone 11. Cei care au furnizat informatiile de acum sustin deasemenea ca versiunea cu ecran de 5.8 inch din serie va avea o inaltime de 143.9mm cu o latime de 71.4mm, cu grosime de 7,8mm, adica exact ce intalnim la iPhone XS. Lipsa diferentelor intre cele doua modele de telefoane nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni, iar asta deoarece Apple vrea sa reduca intr-o foarte mare masura costurile de productie pentru iPhone 11 in ideea de a genera profit cat mai bun.

iPhone 11. Pana acum toate dovezile indica faptul ca Apple va lansa intr-adevar aceasta serie de telefoane cu un design asa cum multa lume nu isi doreste, cel putin pentru camera, deci ar fi bine sa va obisnuiti din timp cu acest lucru. In aceeasi masura, ar fi bine sa va obisnuiti si cu faptul ca e foarte posibil sa fie necesar sa va cumparati si noi accesorii pentru telefoanele iPhone 11, care ar trebui sa aiba o diferenta mai mare in grosime pentru camera.

iPhone 11. Seria noua de telefoane va fi lansata in toamna acestui an de catre compania Apple, luna septembrie fiind deocamdata cea in care toata lumea il asteapta.