iPhone 11. Imagini cu PRIMELE Machete Printate 3D

iPhone 11. Imagini cu primele machete printate 3D ne dezvaluie design-ul real pe care compania Apple l-a pregatit pentru telefoanele sale, plus alte schimbari majore.

iPhone 11 machete 3d

iPhone 11. Primele imagini cu primele machete printate 3D ale noilor telefoane ale companiei Apple, ne dezvaluie ce fel de design au pregatit cei din Cupertino pentru clientii care vor sa cumpere produsele. Puteti vedea in clipul video de mai jos ca aceste machete printate 3D au la baza schitele care ne-au dezvaluit in premiera si design-ul nou pentru camera tripla, unul pe care cei de la Apple nu s-au prea chinuit sa il tina ascuns in fata fanilor din intreaga lume.

iPhone 11. Camera tripla urmeaza sa aiba senzorii de imagine pozitionati in forma de triunghi in carcasa, cu un design foarte ciudat pentru un asemenea model de telefon mobil, dar asa va iesi si seria de telefoane in evidenta in fata altora. Desigur ca foarte multa lume uraste ceea ce vede in aceste machete printate 3D, iar asta pentru ca iPhone 11 va veni cu un design foarte urat in comparatie cu cel pe care-l au telefoanele din seria iPhone XS acum.

iPhone 11. Imagini cu PRIMELE Machete Printate 3D

iPhone 11. Ni s-a spus in cateva randuri si ca telefoanele vor avea camera iesita ceva mai mult in exteriorul carcasei, desi grosimea carcasei in sine va fi mai mica, grosimea telefonului, cu tot cu camera tripla, va fi mai mare decat la iPhone XS. Atat iPhone 11, cat si iPhone 11 Plus apar in clipul video de mai sus, ambele telefoane semanand extrem de bine cu iPhone XS in ceea ce priveste design-ul panoului frontal, dar in rest vor avea un aspect cu mult diferit.

iPhone 11. Pana acum n-am aflat prea multe detalii despre noile telefoane, separat de design-ul pentru camera, specificatiile partiale ale acesteia, si ce fel de procesor vor avea, asa ca exista in continuare foarte multe surprize. Compania Apple are cu siguranta si alte noutati majore pregatite pentru clientii care vor dori sa cumpere iPhone 11, iar multe dintre ele vor veni pe partea software, asa ca iOS 13 ar trebui sa ne aduca destule schimbari importante.

iPhone 11. Seria de telefoane va fi lansata in toamna acestui an de catre compania Apple, cel mai probabil in luna septembrie, desi o data clara nu a fost deocamdata dezvaluita.