Samsung GALAXY S10. MARE DEZAMAGIRE a Multor Fani

Samsung GALAXY S10. O mare dezamagire pentru multi dintre fanii companiei coreene a fost dezvaluita in mod oficial saptamana aceasta, iata cat de serioase sunt lucrurile.

Samsung GALAXY S10 5g dezamagire

Samsung GALAXY S10. Seria de telefoane ale companiei coreene a fost lansata acum aproape doua luni de zile, patru modele fiind dezvaluite intr-o premiera foarte interesanta, menita sa genereze vanzari foarte mari pentru companie. Desi strategia pare sa dea roade pentru cei de la Samsung, din pacate foarte multi dintre fani sunt dezamagiti din cauza faptului ca versiunea 5G din seria Samsung GALAXY S10 este atat de scumpa in momentul de fata.

Samsung GALAXY S10. Saptamana aceasta a fost lansata si in SUA versiunea 5G a telefoanelor din serie, iar din pacate vorbim despre un telefon mobil care costa nu mai putin de 1300 de dolari, fara TVA, deci undeva pe la putin peste 1400 de dolari, in final. Suma este foarte mare, chiar daca telefonul are un ecran cu diagonala de 6.7 inch si 4 camere, Samsung GALAXY S10 5G este cu mult prea scump pentru vasta majoritate a fanilor companiei coreene.

Samsung GALAXY S10. MARE DEZAMAGIRE a Multor Fani

Samsung GALAXY S10. Inainte ca primele telefoane 5G sa fie anuntate de catre producatori au aparut unele zvonuri care spuneau ca ele nu vor fi ieftine, dar nimeni nu ne-a pregatit pentru preturi atat de mari. In versiuena 5G, telefonul Samsung GALAXY S10 este cu 300 de dolari mai scump decat versiunea Plus, sau cam o treime din pret, iar vasta majoritate a costului suplimentar vine de la integrarea conectivitatii 5G, modemurile fiind, aparent, foarte scumpe.

Samsung GALAXY S10. Alte telefoane cu 5G integrat nu sunt la fel de scumpe precum acest prim model al companiei coreene, iar din pacate cei dornici sa foloseasca tehnologie au foarte mult de platit pentru ea. Partea proasta este ca acest inceput de drum in ceea ce priveste telefonia 5G, cu Samsung GALAXY S10, ne arata ca marii producatori de telefoane nu vor vinde chiar atat de ieftin viitoarele smartphone-uri care vor avea suport integrat pentru viitoarele retele.

Samsung GALAXY S10. Acestea fiind spuse, e dezamagitor ca tehnologia 5G este atat de scumpa in momentul de fata, si lucrurile cel mai probabil nu se vor schimba prea curand, asa ca multi clienti vor trebui sa astepte cativa ani pentru a testa tehnologia.