Samsung GALAXY S10. LOVITURA DURA pentru Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY S10. O lovitura dura pentru Huawei P30 PRO a fost aplicata de catre telefonul companiei coreene, iata cat de mare este problema pentru ea.

Samsung GALAXY S10 performante p30 pro

Samsung GALAXY S10. Noul telefon mobil al companiei Samsung a reusit sa aplice o lovitura foarte dura pentru Huawei P30 PRO, iar asta nu in mod chiar atat de neasteptat, pentru ca vorbim despre cateva diferente notabile intre ele. Mai exact, un test complex de performante facut pentru cele doua modele de telefoane dezvaluie faptul ca Samsung GALAXY S10 este mai rapid decat Huawei P30 PRO, asa cum este si normal, de altfel.

Samsung GALAXY S10. Telefonul din testul de mai jos are un chip Qualcomm Snapdragon 855, in timp ce Huawei P30 PRO cu chip Kirin 970, diferente tehnologice destul de mari fiind intre cele doua procesoare, lansate si la diferente mari de timp intre ele. Samsung GALAXY S10 reuseste sa intreaca Huawei P30 PRO atat in ceea ce priveste deschiderea aplicatiilor pentru prima oara, cat si in ceea ce priveste deschiderea lor din fundal, deci ii este total superior.

Samsung GALAXY S10. LOVITURA DURA pentru Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY S10. Ambele modele de telefoane au aceeasi cantitate de memorie RAM, dar si acelasi tip de mediul de stocare, rezolutiile lor fiind diferite, insa diferenta cea mai mare vine de la procesoarele implementate in ele. Qualcomm Snapdragon 855 este un procesor de generatie noua, deci Samsung GALAXY S10 beneficiaza de tehnologii noi, in timp ce Huawei P30 PRO are un procesor de tehnologie veche, deci nu poate avea performante la fel de bune.

Samsung GALAXY S10. In ciuda diferentelor mari intre componentele implementate in ele, cele doua telefoane au fost lansate la doar o luna distanta unul fata de celalalt, deci conteaza foarte mult ceea ce ofera pentru clienti. Mai mult decat atat, ambele au preturi foarte apropiate, iar clientii care cumpara Samsung GALAXY S10 si Huawei P30 PRO trebuie sa stie ce primesc in momentul in care aleg sa cheltuie banii pe dispozitive.

Samsung GALAXY S10. Acestea fiind spuse, Huawei P30 PRO ofera performante mult mai slabe decat concurentul sau de la Samsung, asa ca e bine sa faceti alegerile corecte, in final.