iPhone XR 2019 vine cu o MARE SCHIMBARE de la Apple

iPhone XR 2019 va avea implementata o schimbare foarte importanta din partea companiei Apple, americanii dorind sa faca un update major pentru noul telefon mobil.

iPhone XR 2019 camera

iPhone XR 2019 urmeaza sa aiba parte de o schimbare foarte importanta impusa de catre compania Apple, noutatile fiind in ton cu ceea ce americanii urmeaza sa implementeze pentru seria iPhone 11, care va fi lansata tot anul acesta. Mai exact, imaginile de mai jos au fost publicate in weekend pentru a ilustra schimbarea majora de care va avea parte iPhone XR 2019 cand va fi lansat, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre o modificare neasteptat de mare pentru camera.

iPhone XR 2019 va avea o camera duala anul acesta, cu un senzor de imagine in plus fata de modelul aflat acum in vanzare, cei de la Apple putand implementa senzorul telephoto din actualele iPhone XS, dar ar putea veni si cu o surpriza. Cei care furnizeaza informatiile de astazi privind noutatile pregatite pentru iPhone XR 2019 sugereaza faptul ca Apple va implementa atat un senzor telephoto, cat si unul wide-angle, dar e clar ca numai unul dintre senzori va fi oferit.

iPhone XR 2019 vine cu o MARE SCHIMBARE de la Apple

iPhone XR 2019 camera duala

iPhone XR 2019, exact precum iPhone 11, urmeaza sa aiba camera cu senzorii de imagine si flash LED-ul pozitionati in forma de triunghi, deci design-ul urmeaza sa fie uniform pentru telefoanele din serie. Cei de la Apple par sa fi facut o mica obsesie in ceea ce priveste aceasta camera in forma de triunghi, iar clientii care sperau sa scape in iPhone XR 2019 de aceasta schimbare neobisnuita a celor de la Apple, vor avea parte de o mare dezamagire, din pacate.

iPhone XR 2019 camera duala foto

iPhone XR 2019 ar urma sa aiba acelasi design precum iPhone XR, separat de noua camera cu o forma foarte ciudata, deci marginile ecranului ar trebui sa fie in continuare la fel de groase, ele nefiind chiar atat de apreciate de catre clienti. In ciuda acestui lucru, nu este exclus ca Apple sa implementeze in iPhone XR 2019 un nou ecran cu tehnologii superioare celor oferite in modelul de anul trecut, plus o noua camera TrueDepth pentru recunoastere faciala imbunatatita.

iPhone XR 2019 va fi prezentat in toamna acestui an, impreuna cu seria iPhone 11, asa ca ramane doar sa vedem cate noutati importante vom mai afla in legatura cu el pana cand lansarea va avea loc.

1 COMENTARIU