iPhone 11. Cele mai CLARE IMAGINI cu Camera Tripla

iPhone 11. Cele mai clare imagini cu noua camera tripla a noii seriei de telefoane ale companiei Apple au aparut astazi si ne dezvaluie uriasele schimbari.

37

iPhone 11 camera tripla imagini

iPhone 11. Cea mai mare schimbare din noile modele de telefoane ale companiei Apple este camera tripla care o inlocuieste pe cea duala, iar astazi avem ocazia de a vedea cele mai clare imagini cu aceasta componenta. Mai jos puteti vedea in clipul video cum arata camera tripla in carcasa iPhone 11 si iPhone 11 Max, iar diferenta fata de camera duala din modelele anterioare este destul de mare, asa cum e si normal la un upgrade de acest gen.

iPhone 11. Noua camera tripla va avea senzorii de imagine pozitionati in forma de triunghi in carcasa, formatul fiind unul ciudat si complet nou pentru lumea smartphone, dar Apple vrea sa iasa in evidenta cu ceva. Daca este sa dam crezare acestor imagini, atunci iPhone 11 ar trebui sa aiba senzori de imagine mari pentru camera tripla, sau poate ca vedem doar o exagerate pentru aceasta prezentare video cu design-ul noilor modele de telefoane ale americanilor.

iPhone 11. Cele mai CLARE IMAGINI cu Camera Tripla

iPhone 11. In contrast cu telefoanele de anul trecut, se pare ca Apple nu doar ca va scoate intregul locas al camerei triple in afara carcasei, dar si fiecare senzor de imagine va fi scos in afara acestuia. Puteti vedea in imaginea de mai sus ca fiecare senzor de imagine din iPhone 11 este iesit foarte putin in afara locasului care ii gazduieste, aceasta fiind o schimbare ce pana acum nu pare sa-i fi trecut prin minte vreunui alt producator de telefoane mobile.

iPhone 11. De ce face Apple schimbari atat de stupide este foarte greu de spus, mai ales ca in mod normal lucrurile ar trebui sa fie complet diferite, iar camerele sa nu mai fie scoase deloc din carcasei, Nu stiu daca Apple chiar vrea sa iasa in evidenta cu noul design al camerei triple din iPhone 11, sau americanii pur si simplu n-au gasit alta solutie pentru a implementa aceasta camera tripla, insa sunt destul de sigur ca multa lume va fi suparata din cauza schimbarii.