Huawei P30 PRO, Samsung GALAXY S10 UMILITE de iPhone XS

Huawei P30 PRO. Impreuna cu Samsung GALAXY S10 Plus au fost umilite de catre iPhone XS, iata cum a reusit sa le depaseasca total telefonul celor de la Apple.

Huawei P30 PRO umilit

Huawei P30 PRO. iPhone XS a reusit sa umileasca atat telefonul celor de la Huawei, cat si Samsung GALAXY S10 Plus intr-o comparatie foarte interesanta facuta pentru aceste telefoane, dar si alte cateva. Huawei P30 PRO, Samsung GALAXY S10 Plus, iPhone XS, OnePlus 6T, Google Pixel 3, LG G8, au avut functia de inregistrare a pozelor portret comparata pentru a ni se arata care dintre ele este capabil sa faca pozele cele mai bune cu efect de adancime.

Huawei P30 PRO. Dintre toate telefoanele, iPhone XS este singurul care foloseste camera cu zoom optic de pana la 2X pentru a inregistra pozele, aceasta avand si o distanta focala de 52mm, ceea ce ii ofera un avantaj serios. Huawei P30 PRO, Samsung GALAXY S10 Plus, si celelalte modele de telefoane mobile folosesc camerele wide-angle pentru pozele cu efect de adancime, si se pare ca nu obtin rezultate la fel de bune precum telefonul vandut de catre Apple.

Huawei P30 PRO, Samsung GALAXY S10 UMILITE de iPhone XS

Huawei P30 PRO umilit poze

Huawei P30 PRO. Desi vine cu una dintre cele mai bune camere pentru telefoane, la fel ca Samsung GALAXY S10 Plus, telefonul chinezilor nu e chiar atat de aproape de iPhone XS cand vine vorba despre pozele cu efect portret. Google Pixel 3 se descurca mult mai bine decat ambele cand vine vorba despre aceasta functionalitate, Huawei P30 PRO avand un scor doar putin mai bun decat telefonul celor de la Samsung, reusind totusi sa intreaca si LG G8, sau OnePlus 6T.

The iPhone XS is the only phone in our 2019 round-up that still uses the 2x telephoto lens for portraits and this alone gives it a huge advantage: at 52mm focal distance, faces get the most flattering proportions that you simply cannot get on the wide-angle camera that the rest of the phones use for portraits. The Huawei P30 Pro comes up as the third-best option. It captures decent looking images with a good amount of detail in various conditions. The Samsung Galaxy S10+ feels like a disappointing downgrade from the S9 and the Note 9 that both use the telephoto lens to capture portraits.

Huawei P30 PRO. Desi telefonul are zoom optic de pana la 5X pentru inregistrarea de poze, nu pare totusi sa reuseasca sa ofere cea mai buna calitate pentru utilizatorii care sunt dornici sa inregistreze pozele cele mai bune. In cazul Samsung GALAXY S10 Plus, cei care au facut testul spun ca pozele au o calitate mai slaba chiar si decat cele facute cu modelul de anul trecut, deci macar in cazul Huawei P30 PRO vorbim despre un upgrade in comparatie cu modelul anterior.

Huawei P30 PRO. Desigur ca acesta este doar un singur test, iar rezultatele pot varia in functie de persoanele care fac aceste teste, insa e bine sa stiti la ce sa va asteptati.