Samsung GALAXY S10. A Luat FOC, CE SPUNE Samsung

Samsung GALAXY S10. O prima unitate a luat foc la doar 6 zile de utilizare, iata ce spune compania Samsung despre acest incident foarte grav pentru telefoane.

Samsung GALAXY S10 foc

Samsung GALAXY S10. Prima unitate vanduta de catre compania coreeana a luat deja foc, dand startul foarte multor discutii cu privire la ceea ce se va intampla si cu unitatile care se afla deja in mainile unora dintre clienti. Intamplarea s-a petrecut in Coreea de Sud, iar in mijloc este versiunea 5G a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10, deci nu unul standard, ci acel model care este vandut doar acolo, si in curand in SUA, modelul costand 1300 de dolari.

Samsung GALAXY S10. Unitatea care a luat foc se afla pe biroul detinatorului sau in momentul incidentului, persoana afirmand ca telefonul nu ar fi suferit vreo lovitura inainte de a lua foc in mod spontan, ceea ce ridica foarte multe semne de intrebare. Telefonul a fost dus la un service al companiei Samsung, insa dupa doua saptamani de analiza, compania coreeana i-a trimis detinatorului telefonului Samsung GALAXY S10 ca l-ar fi lovit si de aceea ar fi luat foc.

Samsung GALAXY S10. A Luat FOC, CE SPUNE Samsung

Samsung GALAXY S10 5G foc

Samsung GALAXY S10. In versiunea 5G a telefoanelor din serie, care are si un ecran cu diagonala de 6.7 inch, este folosita o baterie care are capacitate de 4500 mAh, cea mai mare integrata vreodata intr-un smartphone al coreenilor. Aceeasi baterie de 4500 mAh ar urma sa ajunga din versiunea 5G a Samsung GALAXY S10 in Samsung GALAXY Note 10, dar asta numai daca se va ajunge la o conluzie sigura ca bateriile nu iau foc in mod spontan, precum in cazul Note 7.

Samsung GALAXY S10 5g foc 1

Samsung GALAXY S10. Telefonul 5G vandut de catre Samsung a luat foc in 6 zile de la achizitie, dar compania sustine ca nu exista vreo problema cu produsul sau, ci doar cu vrueun impact puternic suferit inainte de a lua foc. Cand telefoanele Samsung GALAXY Note 7 luau foc in stanga si in dreapta, cei de la Samsung spuneau ca nu exista probleme cu telefoanele, acum dupa un prim caz al Samsung GALAXY S10 spun acelasi lucru, in mod complet “normal”.

According to a spokeswoman on the 30th, while working on the ‘Galaxy S10 5G’ model on the desk on the 18th of last month, suddenly the device started emitting smoke. The problem was a new product that was six days old. The spokesman immediately visited the Samsung Service Center to conduct the cause analysis, but only two weeks later, the answer was “there is evidence of external damage.”

Samsung GALAXY S10. Singura parte buna in toata aceast apoveste, pentru compania Samsung, sta in faptul ca vorbim despre versiunea 5G din serie, care e vanduta in cantitati foarte mici, si in foarte putine tari.