Samsung GALAXY S10. Noul SCANDAL URIAS in 2019

Samsung GALAXY S10. Un nou scandal foarte mare este la inceput pentru compania Samsung in prima parte a anului 2019, iata ce se intampla cu telefoanele sale.

Samsung GALAXY S10 5G scandal foc

Samsung GALAXY S10. V-am spus ieri ca prima telefon din noua serie lansata de catre Samsung a luat foc in mod spontan pe masa unui utilizator, dar si ca pana acum compania a refuzat sa-si asume responsabilitatea, “pasand-o” catre clientul sau. Samsung a spus ca unitatea Samsung GALAXY S10 care a luat foc ar fi fost lovita inainte ca bateria sa se umfle si sa distruga telefonul, clientul recunoscand faptul ca a aruncat jos produsul cand a inceput sa scoata fum.

Samsung GALAXY S10. Vorbim despre versiunea 5G a telefoanelor din serie, cei de la Samsung spunand ca au facut atat o inspectie exterioara, cat si o scanare cu raze X pentru a ajunge la concluzia ca vina trebuie “pasata” catre client. Ceea ce vedem aici este o reiterare a inceputului scandalului din 2016, in care telefoanele Samsung GALAXY Note 7 luau foc in mainile clientilor, iar Samsung tot dadea vina pe oameni, fara a recunoaste ca telefoanele sunt defecte.

Samsung GALAXY S10. Noul SCANDAL URIAS in 2019

Samsung GALAXY S10. Cred ca e posibil ca si de aceasta data sa avem in fata un scandal similar, iar amploarea sa va creste de indata ce seria de telefoane 5G va fi lansata in SUA, adica in la jumatatea acestei luni. Daca exista intr-adevar probleme cu versiunea 5G a seriei Samsung GALAXY S10, si bateriile de 4500 mAh iau foc in mod spontan, atunci SUA va aduce adevarul la iveala, iar Samsung va avea un nou scandal imens in fata, din pacate.

After retrieving the device from the customer, Samsung has closely inspected the device and concluded that the damage was caused by external impact.

Samsung GALAXY S10. Mintind fara remuscari in cazul Note 7, cei de la Samsung au demonstrat ca sunt perfect capabili sa incerce sa ascunda probleme cu produsele cand e vorba despre protejarea vanzarilor, ceva ce si multe alte companii fac. Totusi, in aceasta situatie deocamdata nu avem ce sa facem decat sa le dam crezare cu privire la situatia pentru Samsung GALAXY S10, dar cu destul scepticism din cauza a ceea ce s-a intamplat in trecut.

Samsung GALAXY S10. Lasand la o parte trecutul Samsung, este pacat ca un prim telefon 5G are probleme de acest gen, mai ales ca tehnologia este atat de asteptata, si in cazul Samsung s-au raportat pana acum in principal cam doar probleme.