X

Facebook. Functia SECRETA care SPERIE MULTA Lume

Facebook. Ca parte a noutatilor anuntate zilele trecute pentru reteaua de socializare, compania americana a anuntat si o functie secreta, care a cam inceput sa sperie anumite persoane, desi motivul lansarii sale este cu totul altul. Mai exact, Facebook a anuntat oficial lansarea unei functii care se numeste “Secret Crush”, aceasta avand menirea de a le permite oamenilor sa-si arate interesul amoros pentru diverse persoane in fata carora n-au tupeul sa faca asta, in mod fizic.

Facebook. Prin functia “Secret Crush” oamenii el pot trimite persoanelor de care sunt indragostiti, sau pe care doar le plac, o atentionare ca sunt interesati de o relatie amoroasa, o intalnire, o noapte, de sex, etc, asteptand apoi un raspuns de la ele. In momentul in care alerta trimisa de catre voi este acceptata de catre cealalta persoana, si ea isi arata interesul vis-a-vis de voi, voi veti primi o notificare de la compania Facebook.

Facebook. Functia SECRETA care SPERIE MULTA Lume

Facebook. Pana la 9 prieteni din reteaua de socializare pot fi adaugati ca un “Secret Crush”, iar in momentul in care ambele persoane se “accepta”, ele vor putea purta conversatii intr-o interfata noua a aplicatiei, dupa cum puteti vedea mai sus. Problema cu aceasta noua functie a Facebook, este ca unele persoane o considera a fi cam infricosatoare, deoarece asa vor avea mai multe persoane care le vor urmari mai intens activitatea de zi cu zi.

Facebook. Nu toata lumea vrea sa fie urmarita de catre chiar oricine, astfel ca anumiti oameni considera ca aceasta functionalitate n-ar trebui sa existe in cadrul retelei de socializare, pentru a nu fi urmariti de catre eventuali pedofili, sau alte persoane cu probleme de comportament. Cei de la Facebook n-au spus absolut nimic in legatura cu aceasta problema, insa dupa ce cateva persoane vor fi agresate sexual, sau chiar mai rau, probabil ca vor gasi o solutie.

Facebook. Deocamdata aceasta functie speciala a retelei de socializare este disponibila in 19 tari de pe glob, nu si in Romania, dar cand va fi oferita, va va ajuta sa le spuneti mai usor persoanelor pe care le placeti, ca sunteti interesati/te de ele.

This post was last modified on mai 9, 2019, 10:40 PM 22:40

Disqus Comments Loading...