Samsung. Vrea sa ASCUNDA Adevarul despre GALAXY FOLD

Samsung. Compania coreeana vrea sa ascunda adevarul cu privire la Samsung GALAXY FOLD, iata ce a decis sa faca in ultimele zile pentru a controla fluxul de informatii.

samsung adevar fold

Samsung. Compania coreeana incearca din rasputeri sa ascunda tot adevarul cu privire la problemele pe care Samsung GALAXY FOLD le are, si din cauza carora a amanat lansarea in foarte multe piete de pe glob. Saptamana trecuta cei de la Samsung au cerut ca iFixIt sa stearga clipul video in care explica dezasamblarea facuta pentru telefonul pliabil, iar acum lucrurile au mers chiar mai departe de atat, coreenii dorind sa ascunda totul.

Samsung. Compania coreeana le-a cerut celor de la iFixIt sa stearga inclusiv postarea in care prezinta in detaliu dezasamblarea telefonului, ca o masura finala pentru a ascunde tot ceea ce se putea in legatura cu problemele GALAXY FOLD. Cei de la Samsung si-au motivat decizia spunand ca unitatea care a fost dezasamblata de catre cei de la iFixIt nu ar fi una destinata publicului, ci una pentru testare, deci concluziile lor nu ar fi valide.

Samsung. Vrea sa ASCUNDA Adevarul despre GALAXY FOLD

Samsung. Cei de la iFixIt au ajuns la concluzia ca Samsung GALAXY FOLD are probleme de design din cauza carora intre ecran si balamaua care il indoaie ar putea intra mizerie, ce in schimb ar putea strica ecranul. Mai mult decat atat, iFixIt a afirmat ca ecranul Samsung GALAXY FOLD parea a fi o bucata de cauciuc care putea fi dezlipita usor, si nu ca o structura rigida din sticla, iar cei de la Samsung n-au fost prea multumiti de aceste concluzii, asa cum e si normal.

Samsung even asked the demolition folks over at iFixit to pull their teardown post, as it is apparently not of the final retail unit that will eventually be released with the necessary fixes gathered by the impressions from the test units tryouts it sent to reviewers.

Samsung. Unitatea care a ajuns la iFixIt a venit de la un partener al companiei Samsung, si e posibil sa fie chiar diferita fata de cele oferite jurnalistilor, insa nimeni nu stie clar acest lucru, pentru ca doar coreenii au facut afirmatii cu privire la asta. Chiar si asa, dorinta apriga a celor de la Samsung de a ascunde adevarul cu privire la ceea ce se intampla in interiorul telefonului arata ca lucrurile nu sunt tocmai asa cum ar trebui.

Samsung. In momentul de fata nu se stie cand ar trebui sa fie lansat Samsung GALAXY FOLD in magazine, luna iunie fiind zvonita, dar nu exist ao data clara pentru inceperea distributiei.

6 COMENTARII

  1. Orice companie isi ascunde greselile ! Era o folie peste ecran.totusi acest site nu trebuia sa publice mai multe stiri despre apple ?

  2. Trebuia, dar ce să publice despre Apple? La Apple nu auzi decât de noi culori de carcase, de procese în care Apple este acuzată de furt de tehnologii, de paradele roz ale poponautului de la curma Apple, etc.
    Dacă vrei să citești despre tehnologii, doar la Samsung, Google, Huawei, etc

  3. Cum ar putea fi un ecran pliabil din sticla ? Normal ca trebuie sa fie ceva flexibil .
    De ce ar accepta Samsung sa fie dezvaluita constructia si interioarul Fold, cand unitatile nu sunt inca puse in vanzare ? Ifixit a folosit o unitate pt review , nu pt dezasamblat.
    Apple a avut doar o unitate “pierduta” intr-un bar inainte de lansare si au facut un scandal imens cu FBI, CIA, KGB si toata politia din lume .
    Fiecare isi protejeaza secretele in ainte de lansare.