ALERTA de TORNADA Emisa in Bucuresti pe Telefoane

Alerta de tornada emisa in Bucuresti pe telefoanele oamenilor a speriat foarte multi bucuresteni, iata ce spun autoritatile despre fenomenul meteo extrem.

ALERTA TORNADA Bucuresti

O alerta de tornada a fost emisa in Bucuresti pe telefoanele multor romani care au privit speriati spre ecranele dispozitivelor fara a intelege exact de ce primesc o asemenea avertizare chiar pentru capitala. Avertizarea de tornada pentru Bucuresti a fost emisa de catre aplicatia Accuweather, una dintre cele mai folosite pentru a verifica starea vremii, sau a afla prognoza meteo pentru diverse perioade de timp, ea generand destula panica in randul multor bucuresteni.

Alerta de tornada pentru Bucuresti a venit la doar cateva zile dupa ce un fenomen similar a lovit localitatea Drajna, a produs pagube multor case dintr-un sat din zona in care a aparut, si a rasturnat inclusiv un autocar plin de calatori. In contextul sperieturii de saptamana trecuta, foarte multa lume a privit cu ingrijorare extrema alerta de tornada pentru Bucuresti emisa de catre Accuweather, ea fiind lipsita de vrem baza reala, dupa cum puteti vedea si mai jos.

ALERTA de TORNADA Emisa in Bucuresti pe Telefoane

Alerta de tornada emisa pentru Bucuresti pentru Accuweather n-ar fi trebuit sa apara vreodata pe telefoanele oamenilor deoarece asemenea avertizari sunt extrem de greu de facut cu 24 de ore inainte ca evenimentul sa se intample. Nici macar expertii in meteorologie de pa INMH nu pot face asemenea estimari privind tornadele care s-ar putea forma, sau nu, in Romania, deci o alerta pentru tornada, fie ea pentru Bucuresti, sau alte zone, poate veni doar dupa ce fenomenul se formeaza efectiv.

Alerta de tornada nu a fost emisa nici de catre RO-ALERT in momentul in care cea mai puternica din istoria Romaniei a lovit zona Drajna, insa sistemul de avertizare in caz de urgenta va fi modificat pentru ca in viitor sa le poata emite. Daca primiti vreo alerta de tornada de la RO-ALERT, ar trebui sa o priviti cu foarte mare ingrijorare, deoarece vine de la autoritatile din Romania, deci fenomenul meteo a fost prezis de catre meteorologi, si are sanse foarte mari de a se intampla.

Alertele de tornada de la aplicatii instalate in telefoane nu trebuie tratate cu la fel de multa seriozitate, dar alte tipuri de alerte de vreme severa ar trebui privite cu mai multa atentie, pentru ca de foarte multe ori se dovedesc a fi adevarate.