Samsung GALAXY S11, OFICIAL, Noua Tehnologie ULUITOARE

Samsung GALAXY S11 are confirmata in mod oficial o noua tehnologie uluitoare pe care compania Samsung o pregateste pentru a-si uimi clientii, dar si concurenta.

Samsung GALAXY S11 tehnologie

Samsung GALAXY S11 ar putea sa beneficieze de o noua inovatie tehnologica, a carei menire este sa-i atraga pe consumatorii interesati sa beneficieze de cele mai bune progrese tehnologice posibile. In aceasta idee, Samsung a confirmat in mod oficial faptul ca dezvolta noi tipuri de ecrane sub care pot fi acunse camere frontale, Samsung GALAXY S11 putand astfel sa elimine acele perforatii existente in cele mai recente modele, dar si complet decupajele din ecranele telefoanelor.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa aiba ascunsa complet camera frontala in ecranele viitoarelor modele de telefoane mobile, utilizatorul vazand doar imaginile pe care ecranul le afiseaza, fara vreo forma care sa devina vizibila sub acesta in vreun moment. Pentru ca utilizatorul sa stie totusi unde se afla camera sub ecran, Samsung GALAXY S11 ar avea implementat un software care sa faca acea camera vizibila cand e deschisa aplicatia Camera a telefoanelor, si este activata functia de inregistrare prin camera frontala.

Samsung GALAXY S11, OFICIAL, Noua Tehnologie ULUITOARE

Samsung GALAXY S11 cu aceasta schimbare majora pentru camera frontala ar urma sa fie cu un pas inaintea mutor telefoane concurente care deocamdata nu beneficiaza de inovatii similare de la producatorii din lumea intreaga. Inclusiv acum Samsung GALAXY S10 poate ilumina camera frontala vizibila in ecran, dar pentru Samsung GALAXY S11 vorbim despre ascunderea sa completa, si dezvaluirea doar cand utilizatorul o foloseste efectiv pentru a face poze folosind aplicatia Camera din Android.

Samsung is developing a black technology, claiming to be able to achieve a “perfect full screen”, it will be 100% display, without any openings, borders or jacks. The exposure person said that “technology can be developed to the extent that the camera hole is invisible and does not affect the functionality of the camera.” The screen camera technology can control the display screen, so that when the front camera is activated, the screen in the camera area will automatically become transparent, which is convenient for front camera framing.

Samsung GALAXY S11 ar putea oferi ceva chiar in premiera pentru lumea telefoanelor mobile, iar asta pentru ca pana anul vitior Samsung ar putea avea ecranele pregatite inainte ca vreo alta companie concurenta sa poata oferi ceva similar. Daca Samsung GALAXY S11 ar avea intr-adevar implementat un asemenea ecran, atunci cred ca ar putea avea un succes si mai mare in comparatie cu seria Samsung GALAXY S10, insa totul depinde de capacitatea Samsung de a-si finaliza tehnologia.

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa fie lansat pe piata in primavara anului viitor, cel mai probabil undeva prin februarie – martie, dar totul depinde de cum vor gandi coreenii lansare ain raport cu telefoanele de la concurenta.