Samsung GALAXY S11. DISPERARE Inaintea LANSARII

Samsung GALAXY S11. Disperarea companiei Samsung este vizibila inaintea lansarii noului model de smartphone, iata ce a decis sa faca pentru viitoarea serie.

Samsung GALAXY S11 disperare

Samsung GALAXY S11. Desi multa lume inca nu vede, sau nu vrea sa vada acest lucru, compania Samsung a cam intrat intr-o stare de disperare inainte sa pregateasca lansarea viitoarelor sale modele de telefoane, iar asta e vizibil inca de saptamana trecuta. Samsung a anuntat saptamana trecuta investitii de 116 miliarde de dolari pana in 2030 pentru a crea procesoare mai bune pentru telefoanele sale, ceva ce e posibil sa nu vedem Samsung GALAXY S11 decat intr-o mica masura.

Samsung GALAXY S11. Ieri v-am prezentat clipul video de mai jos in care vedem foarte clar faptul ca procesoarele Samsung sunt inferioare celor ale Qualcomm, iar clientii din multe zone de pe glob, inclusiv Romania, sunt afectati de acest lucru. Situatia este identica inclusiv cand vine vorba despre performante, diferente considerabile existand intre cele doua procesoare, iar pentru Samsung GALAXY S11 e extrem de posibil sa vedem exact acelasi lucru de la telefoane.

Samsung GALAXY S11. DISPERARE Inaintea LANSARII

Samsung GALAXY S11. Desi Samsung va investi peste 10 miliarde de dolari anual in dezvoltarea de procesoare mai bune, va avea nevoie de ceva timp pentru a putea ajunge din urma intai Qualcomm, si mai apoi Apple, care are cele mai bune procesoare. E posibil ca in cazul Samsung GALAXY S11 diferentele fata de procesoarele celor de la Qualcomm sa fie mai mici, dar nu cred ca vor putea fi egalate, cel putin in urmatorii 3 – 5 ani.

Samsung, which has expanded its chip business largely through organic investment, said on Wednesday its 133 trillion won ($116 billion) spending will comprise of 73 trillion won for domestic R&D and 60 trillion won for production infrastructure. The investment plan is expected to help the company to reach its goal of becoming the world leader in not only memory semiconductors but also logic chips by 2030.

Samsung GALAXY S11. Investitia masiva anuntata de catre Samsung pentru dezvoltarea procesoarelor arata ca in Coreea de Sud problema nu e ignorata de catre cei din conducere, doar ca deocamdata solutiile sunt departe de a da roade. Din pacate, actuala serie de telefoane ale Samsung ne arata ca inca exista clienti care au parte de experiente diferentiate in functie de tara in care locuiesc, ceea ce nu e tocmai bine pentru Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11. Viitorul model de smartphone al companiei coreene va fi lansat in primavara de catre compania coreeana, asa ca pana atunci vom afla la ce trebuie sa ne asteptam de la seria de telefoane.