Telefonul LANSAT in Spatiu a Facut Filmari INCREDIBILE

Xiaomi Redmi Note 7 a fost trimis in spatiul cosmic pentru a inregistra imagini incredibile cu Pamantul, iata ce realizare remarcabila a facut telefonul.

Xiaomi Redmi Note 7

Xiaomi Redmi Note 7 a fost trimis in spatiu de catre compania chinezeasca pentru a inregistra tot ceea ce se intampl in jurul planetei noastre, iar filmarile facute de catre telefon sunt cu adevarat incredibile, dupa cum puteti vedea mai jos. Misiunea spatiala in care fost implicat Xiaomi Redmi Note 7 a fost filmata in totalitate atat din exteriorul telefonului, cat si din interior, pentru a ne arata intreaga experienta prin care a trecut dispozitivul.

Xiaomi Redmi Note 7 a ajuns in spatiu pentru a arata cat de rezistent este intr-un mediu atat de dur, dar si pentru a pune in evidenta camera cu rezolutie de 48 de megapixeli, Xiaomi cautand putina publicitate gratuita. Xiaomi Redmi Note 7 a ajuns la o altitudine de 35 de kilometri, de unde a inregistrat imagini cu adevarat remarcabile, totul si la o temperatura de -58 de grade, la care alte telefoane ar fi cedat.

Telefonul LANSAT in Spatiu a Facut Filmari INCREDIBILE

Este uimitor cum Xiaomi Redmi Note 7 a reusit sa reziste la o altitudine atat de mare fara vreo carcasa speciala, telefonul fiind trimis exact asa cum il iau clientii pentru prima oara in mana, fiind expus in totalitate in spatiul cosmic. Tentativa de a demonstra cat de rezistent este Xiaomi Redmi Note 7 cred ca s-a dovedit a fi un foarte mare succes, pentru ca in final Xiaomi demosntreaza ca a reusit sa creeze un smartphone cu adevarat rezistent.

Xiaomi Redmi Note 7 este doar unul dintre gadget-urile care au ajuns in spatiu pentru a inregistra imagini si a ajunge inapoi pe pamant, insa este primul care face acest lucru fara sa aiba vreo protectie din partea vreunei carcase, sau huse, speciale.