Prima Pagina Apple AppStore, iTunes Store, Mac AppStore sunt Nefunctionale

AppStore, iTunes Store, Mac AppStore sunt Nefunctionale

46

AppStore, iTunes Store, Mac AppStore Nefunctionale

AppStore, iTunes Store, Mac AppStore sunt nefunctionale in momentul de fata, cele trei magazine de aplicatii ale Apple fiind marcate de catre americani ca neputand fi accesate de catre utilizatori. Foarte rar se intampla ca magazinele de aplicatii ale celor de la Apple sa aiba probleme de functionare atat de mari, insa acum nimeni nu le poate accesa.

Puteti vedea din imaginea de mai jos ca AppStore, iTunes Store, Mac AppStore nu sunt disponibile pentru accesare de catre utilizatorii din lumea intreaga, situatie destul de neobisnuita. Problema a aparut acum peste 20 de minute, iar cei de la Apple nu spun cam cand ar putea fi rezolvata, asa ca trebuie sa mai aveti rabdare pana cand totul va reveni la normal.

AppStore, iTunes Store, Mac AppStore Nefunctionale 1

Articolul anteriorApple. ATAC DUR de la Google, ce Spune CEO-ul
Urmatorul articolWhatsApp. Functia SPECIALA Anuntata pentru Europa
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.