Samsung GALAXY S11. Anuntul INCREDIBIL al Samsung

Samsung GALAXY S11. Un anunt incredibil a fost facut de catre compania Samsung in cursul acestei zile, iata ce realizare majora a dezvaluit compania.

Samsung GALAXY S11 64 megapixeli

Samsung GALAXY S11. Asteptat cu sufletul la gura de catre foarte multi fani, noul model de smartphone ar putea fi beneficiarul unui anunt incredibil facut astazi de catre compania Samsung pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Samsung au anuntat astazi ca vor incepe sa produca primii senzori de imagine cu rezolutia de 64 de megapixeli, dedicati smartphone-urilor, si ar fi o surpriza extrem de mare ca acestia sa ajunga inclusiv in Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11. Avand in vedere ca Huawei P30 PRO are un senzor de imagine de 40 de megapixeli, iar Xiaomi Mi 9 are unul de 48 de megapixeli, n-ar fi deloc greu de crezut ca Samsung ar dori sa ofere rezolutie mai mare in telefoanele sale. Desigur ca saltul de la actualii senzor de sub 20 de megapixeli la unul de 64 de megapixeli ar reprezenta o schimbare extrem de mare, chiar si pentru Samsung GALAXY S11, insa din dorinta de a avea succes, Samsung poate face orice.

Samsung GALAXY S11. Anuntul INCREDIBIL al Samsung

Samsung GALAXY S11 64 megapixeli senzor imagine

Samsung GALAXY S11. Senzorii de imagine anuntati de catre compania Samsung au denumirea ISOCELL Bright GW1, cu o dimensiune pixel de 0.8μm, insa aceasta e doar jumatate din noutate. Aceasta specificatie e similara cu cea oferita de catre actualii senzori de 48 de megapixeli, insa dimensiunea mai mare a noilor senzori va permite captarea unei cantitati mai mari de lumina pentru poze si clipuri video, iar Samsung GALAXY S11 ar beneficia din plin de acest lucru.

Samsung Electronics, a world leader in advanced semiconductor technology, today introduced two new 0.8-micrometer (μm) pixel image sensors – the 64-megapixel (Mp) Samsung ISOCELL Bright GW1 and 48Mp ISOCELL Bright GM2. With the addition, Samsung expands its 0.8μm image sensor lineup, the smallest pixel size currently available in the market, from existing 20Mp to ultra-high 64Mp resolutions.

Samsung GALAXY S11. Impreuna cu acesti senzori de imagine de 64 e megapixeli, compania coreeana a anuntat si noi senzori de 48 de megapixeli, care au un filtru de culori mai bun pentru rezolutia completa a imaginilor. Samsung GALAXY S11 ar putea oferi noutati substantal superioare celor ale concurentei daca acest senzor de imagine va fi intr-adevar integrat in Samsung GALAXY S11, insa totul depinde de cum vor fi gandite planurile coreenilor.

Samsung GALAXY S11. Senzorii de imagine vor intra in productie in a doua parte a anului 2019, deci e foarte posibil sa vedem telefoane de clasa medie cu el la final de an, iar la inceputul anului viitor poate se va face trecerea spre telefoanele premium.

3 COMENTARII

  1. acest senzor are si tetracel technology adica in limina slaba combina 4 pixeli intr-unul singur pt a capta mai multa lumina, de aici si presupunerea ca va imbunatatii fotografierea nocturna care acum e in spatele Pixel si Huawei, O alta noutate e ca senzorul va fi capabil de real time HDR.

  2. Când te iei la trântă cu chinezii la specificații deja ești terminat. Trebuie găsită alta strategie, ca la prețuri și specificații clar nu poți concura ei.

  3. acest senzor are si tetracel technology adica in lumina slaba combina 4 pixeli intr-unul singur pt a capta mai multa lumina, de aici si presupunerea ca va imbunatatii fotografierea nocturna care acum e in sub Pixel si Huawei, O alta noutate e ca senzorul va fi capabil de real time HDR.