Samsung GALAXY S11. TREI Schimbari GROZAVE din Telefoane

Samsung GALAXY S11. Trei dintre schimbarile importante care vor fi oferite pentru telefoane au fost dezvaluite astazi, iata de ce ne vom putea bucura acum.

Samsung GALAXY S11 trei

Samsung GALAXY S11. Asteptat deja de foarte multi fani, desi seria anterioara nu a fost lansata cu foarte mult timp in urma, viitorul model de smartphone va  avea multe noutati interesante implementate de catre compania Samsung. Printre ele, cel mai probabil, se va regasi inclusiv cateva schimbari pe care le-am vazut acum, le vom vedea in Samsung GALAXY Note 10, si cel mai probabil se va regasi inclusiv in seria Samsung GALAXY S11 din 2020.

Samsung GALAXY S11. Prima schimbare importanta are legatura cu noua camera quad, care daca nu-si va face loc in Samsung GALAXY Note 10, isi va face cu siguranta loc in modelele din 2020, desi zvonurile spun ca o vom vedea si in fata. Acum doar versiunea 5G a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10 o are integrata, dar toate modelele premium ale seriei Samsung GALAXY S11 ar trebui sa vina cu o camera quad, avand in vedere ca si Huawei P30 PRO are una integrata.

Samsung GALAXY S11. TREI Schimbari GROZAVE din Telefoane

Samsung GALAXY S11. Ecranul perforat nu va disparea prea curand, chiar daca au aparut zvonuri ca o camera ar putea fi introdusa sub ecranul viitoarelor modele de telefoane, nu cred ca vom vedea asta chiar in toate. Nu m-ar mira sa vad un Samsung GALAXY S11 Plus cu o camera ascunsa sub ecran, pentru ca decupajul sa dispara, dar versiunea standard a Samsung GALAXY S11 nu cred ca va avea o schimbare atat de mare, deci nu va faceti sperante.

Samsung GALAXY S11. O alta schimbare extrem de importanta are legatura cu mediile de stocare UFS 3.0, acestea urmand a fi implementate in Samsung GALAXY Note 10 in vara, dar vor ajunge fara dubiu si in modelele din 2020. Aceste medii de stocare UFS 3.0 vor aduce performante ridicate pentru transferul de fisiere din Samsung GALAXY S11, dar vor face deasemenea si Android-ul mult mai rapid, aceasta schimbare fiind 100% sigura de implementare, Samsung producand chip-urile de stocare.

Samsung GALAXY S11. Acestea sunt doar unele dintre noutatile pe care le putem astepta de la compania Samsung pentru primavara anului viitor, insa in urmatoarele luni cu siguranta vom afla si despre altele, probabil chiar mai importante.

Articolul precedentWhatsApp. Update Nou lansat Noaptea Trecuta pentru Telefoane
Articolul următorApple te ROAGA sa RENUNTI la Vechiul iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.