Samsung GALAXY S11. TREI Schimbari GROZAVE din Telefoane

Samsung GALAXY S11. Trei dintre schimbarile importante care vor fi oferite pentru telefoane au fost dezvaluite astazi, iata de ce ne vom putea bucura acum.

Samsung GALAXY S11 trei

Samsung GALAXY S11. Asteptat deja de foarte multi fani, desi seria anterioara nu a fost lansata cu foarte mult timp in urma, viitorul model de smartphone va  avea multe noutati interesante implementate de catre compania Samsung. Printre ele, cel mai probabil, se va regasi inclusiv cateva schimbari pe care le-am vazut acum, le vom vedea in Samsung GALAXY Note 10, si cel mai probabil se va regasi inclusiv in seria Samsung GALAXY S11 din 2020.

Samsung GALAXY S11. Prima schimbare importanta are legatura cu noua camera quad, care daca nu-si va face loc in Samsung GALAXY Note 10, isi va face cu siguranta loc in modelele din 2020, desi zvonurile spun ca o vom vedea si in fata. Acum doar versiunea 5G a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10 o are integrata, dar toate modelele premium ale seriei Samsung GALAXY S11 ar trebui sa vina cu o camera quad, avand in vedere ca si Huawei P30 PRO are una integrata.

Samsung GALAXY S11. TREI Schimbari GROZAVE din Telefoane

Samsung GALAXY S11. Ecranul perforat nu va disparea prea curand, chiar daca au aparut zvonuri ca o camera ar putea fi introdusa sub ecranul viitoarelor modele de telefoane, nu cred ca vom vedea asta chiar in toate. Nu m-ar mira sa vad un Samsung GALAXY S11 Plus cu o camera ascunsa sub ecran, pentru ca decupajul sa dispara, dar versiunea standard a Samsung GALAXY S11 nu cred ca va avea o schimbare atat de mare, deci nu va faceti sperante.

Samsung GALAXY S11. O alta schimbare extrem de importanta are legatura cu mediile de stocare UFS 3.0, acestea urmand a fi implementate in Samsung GALAXY Note 10 in vara, dar vor ajunge fara dubiu si in modelele din 2020. Aceste medii de stocare UFS 3.0 vor aduce performante ridicate pentru transferul de fisiere din Samsung GALAXY S11, dar vor face deasemenea si Android-ul mult mai rapid, aceasta schimbare fiind 100% sigura de implementare, Samsung producand chip-urile de stocare.

Samsung GALAXY S11. Acestea sunt doar unele dintre noutatile pe care le putem astepta de la compania Samsung pentru primavara anului viitor, insa in urmatoarele luni cu siguranta vom afla si despre altele, probabil chiar mai importante.

18 COMENTARII

  1. Apple face niște iPhone-uri de tot rahatul…. Cum să se plângă mulți prieteni ca trebuie să dea restart de 2-3 ori pe zi, se încing de mama focului… etc.. bateria e sub orice critica … A ajuns jalnic Iphonul.

  2. Pai sa nici nu crezi,sau ești din ăla de înghite toate pozele postate de pe o pagina de glume de pe net? Mda,”featured on iFunny.com”,deci egal cu zero.
    Și eu care am crezut prima oară ca ți s-a întâmplat ție sau la un prieten,se pare ca m-am înșelat și cauți cu ardoare orice fel de poze adunate de pe net doar doar sa compromită Apple intr-un fel.

  3. Unde sunt cei ce erau in calduri pe aici zilele trecute si nu ma credeau cand le ziceam ca viseaza si ca sunt doar zvonuri mincinoase pt un STBR 100% in 2020??
    V-am zis, pana in 2022 nu prea exista sanse

  4. Apple face niște iPhone-uri de tot rahatul…. Cum să se plângă mulți prieteni ca trebuie să dea restart de 2-3 ori pe zi, se încing de mama focului… etc.. bateria e sub orice critica … A ajuns jalnic Iphonul.

  5. vezi ca ala e galaxy 5G ce se incinge de mama focului
    Noi cu iphone modele noi , nu avem probleme cu incinsul decat daca facem hot spot, vorbim si il incarcam in acelasi timp…poate deschidem si video…dar daca faci asta cu un 5G iti poate bubui bateria de la caldura

  6. Pai sa nici nu crezi,sau ești din ăla de înghite toate pozele postate de pe o pagina de glume de pe net? Mda,”featured on iFunny.com”,deci egal cu zero.
    Și eu care am crezut prima oară ca ți s-a întâmplat ție sau la un prieten,se pare ca m-am înșelat și cauți cu ardoare orice fel de poze adunate de pe net doar doar sa compromită Apple intr-un fel.

  7. Niște minciuni ordinare nesusținute de nici o dovada. Eu cred ca vorbești de prieteni cu Samsung ca alea au opțiunea sa se restarteze automat la o perioada anume.

  8. Eu am avut 3 Samsung-uri și niciodată dar absolut NICIODATĂ (reține: niciodată) nu mi s-a restartat smartphone-ul. Poveștile astea fac parte din folclorul mioritic pe care voi îl întrețineți de frustrare.

  9. Greșit IPhone XS de doar doua luni .. de două ori sa încins de abia puteai să-l ții in mâna și bateria la 98 % capacitate și o prietena la iPhone X de 2,3 ori pe zi ii da restart, pot sa demonstrez. In câteva zile primesc altul nou… îl trimit înapoi. Am și un S9+ care merge f probleme… deci și deoparte și de alta exista produse fabricate prost

  10. Iti confirm eu. A patit-o sotia cu X-ul. Waze + incarcare wireless, fara soare afara. M-a sunat nervoasa sa o ghidez ca avea nevoie sa ajunga undeva si telefonul era blocat cu mesajul asta.
    Toate telefoanele se incalzesc de la wireless charging, dar stiu sigur ca samsungurile intrerup alimentarea, nu le lasa sa sa se supraincalzeasca astfel incat sa aiba nevoie de racire. La S9, cand se incalzea, imi dadea doua bip-uri de atentionare si taia alimentarea. Probabil iphone-urile nu fac asta

  11. Pai așa și eu am avut 4 iPhone-uri(4S,5,5S,6S plus) și soția(4S,6,8) și un bătrân iPad Air și nicicare nu s-a restartat(retine: niciodată). Poveștile astea fac parte din folclorul mioritic al celor care n-au avut niciodată un iPhone.