iOS 13 NU ar mai FUNCTIONA pe Aceste Modele iPhone

iOS 13 nu ar urma sa mai functioneze pe naumite modele de telefoane iPhone, iata e care ar fi decis compania Apple sa le elimine incepand din acest an.

iOS 13 compatibilitate

iOS 13 este in proces de dezvoltare in vederea lansarii pe pietele din intreaga lume, insa conform unor informatii aparute astazi, ar urma sa elimine suportul pentru anumite modele de telefoane iPhone ale companiei Apple. Aceasta nu este prima oara cand auzim ca iOS 13 nu ar mai putea functiona pe anumite modele de telefoane iPhone, implicit si pe unele modele de tablete iPad, iar decizia nu e una care ar trebui sa surprinda foarte multa lume.

iOS 13 nu ar mai urma sa poata fi instalat pe iPhone 5S, iPhone SE(versiunea originala), iPhone 6, si iPhone 6 Plus, toate telefoanele fiind destul de vechi, deci eliminarea suportului ar fi destul de logica. iPhone 5S a avut in mod complet surprinzator suport in iOS 12, desi trebuia eliminat, iar imposibilitatea de a instala iOS 13 pe el n-ar trebui sa surprinda pentru ca are hardware foarte vechi, care probabil n-ar sustine o experienta de folosire prea buna.

iOS 13 NU ar mai FUNCTIONA pe Aceste Modele iPhone

iOS 13 ar putea avea eliminat suportul pentru aceste modele de telefoane mobile si intr-o tentativa a companiei Apple de a mai forta clientii sa-i cumpere noile modele de telefoane mobile pentru a profita de noile functii ale iOS. Daca Apple ar oferi in continuare suport foarte extins in iOS 13 pentru vechile modele de telefoane iPhone, exista cu atat mai putine motive pentru clientii sai sa faca upgrade la modelele cele mai noi, asa ca restrictionarea suportului e si o decizie de marketing.

The report claims that iOS 13 will drop support for iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6 and iPhone 6 Plus. On the iPad side, only the iPad mini 2 and the iPad Air will not be able to install iOS 13. The iPad Air was launched in 2013, the same year as iPhone 5s.

iOS 13 va fi prezentat in mod oficial la inceputul lunii iunie, mai exact pe data de 3 iunie, cand va incepe WWDC 2019, conferinta de inceput fiind cea in care vor fi prezentate si toate noile versiuni ale sistemelor de operare. Prima versiune beta a iOS 13 va fi lansata in data de 3 iunie de catre compania Apple, iar de atunci vom avea in mod regulat noi versiuni beta disponibile o data la 2 – 3 saptamani de zile, prima versiune public beta urmand a fi lansata prin iulie.