iOS 13. Noua Functie IMPORTANTA Luata din Android

iOS 13. Apple surprinde cu o noua functie pe care nimeni nu o astepta pentru iDevice-uri, iata ce vrea sa le ofere utilizatorilor din lumea intreaga anul acesta.

iOS 13 tastatura swiftkey

iOS 13. Pentru ca Apple vrea sa le ofere utilizatorilor de iPhone, iPad, si iPod Touch functii noi cu fiecare actualizare majora, iata ca vedem si ceva ce americanii iau de la Android, sau din unele modele de telefoane cu acest sistem de operare. Mai exact, iOS 13 urmeaza sa aiba o tastatura similara SwiftKey pentru a usura munca utilizatorilor de a tasta cand isi folosesc iDevice-urile, si cred ca multa lume ar fi interesata sa aiba asa ceva disponibil.

iOS 13. Desi tastaturi terte exista pentru iPhone si iPad de ceva vreme, compania Apple ar vrea sa integreze in mod nativ in tastatura sistemului de operare o functionalitate similara celei pe care o are tastatura SwiftKey, disponibila si in App Store. Stiti deja ca pentru Android exista deja unele modele de telefoane care au tastatura SwiftKey integrata in mod nativ, iar pentru iOS 13 se va intampla ceva similar, doar ca solutia e proprietara a Apple.

iOS 13. Noua Functie IMPORTANTA Luata din Android

iOS 13. Practic, utilizatorii ar putea tasta fara sa mai ia degetele de pe ecranele iPhone, iPad, si iPod Touch-urilor, exact precum se intampla cu SwifyKey, chiar daca descarca tastatura terta separat din AppStore, oricand doresc. Apple deja permite folosirea tastaturii virtuale din iOS 12 ca si touchpad pentru a controla cursorul de pe ecran, insa in iOS 13 vrea sa permita si scrierea, ceea ce probabil va genera confuzie pentru unii, sau utilitate pentru altii.

The company is testing a new keyboard option that allows users to swipe across letters on the keyboard in one motion to type out words (Apple could choose to keep this feature internal). This is similar to options on Android handsets and it would compete with third-party iPhone apps such SwiftKey.

iOS 13. Apple nu a spus vreodata cat de populare sunt aplicatiile cu tastaturi terte pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, insa din moment ce ofera o asemenea optiune pentru utilizatori, e clar ca exista interes mare pentru aceasta functionalitate. Cum va arata tastatura pregatita de catre compania Apple vom afla la inceputul lunii iunie, cand iOS 13 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial in cadrul WWDC 2019, lansarea oficiala fiind programata pentru toamna.