Samsung GALAXY NOTE 10. EXCLUSIV, Prima MARE DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY NOTE 10. O veste dezamagitoare a fost anuntata in exclusivitate pentru vitiorul model de smartphone, iata ce nu va aduce pentru utilizatori.

Samsung GALAXY NOTE 10 camera mare

Samsung GALAXY NOTE 10. Acesta este viitorul model de smartphone premium pe care compania coreeana il pregateste pentru lansare in vara acestui an, si este asteptat de foarte multi oameni, asa cum se intampla in fiecare an. Unele noutati in raport cu seria Samsung GALAXY S10 sunt asteptate pentru Samsung GALAXY NOTE 10, insa nu foarte multe, si din pacate o dezamagire este deja anuntata de catre un cunoscut leaker de informatii despre produsele Samsung.

Samsung GALAXY NOTE 10. Ieri v-am spus ca Samsung GALAXY S11 ar putea beneficia de noua camera de 64 de megapixeli anuntata oficial de catre coreeni pentru telefoanele mobile, unii spunand ca ea ar putea ajunge si in modelele din vara. Ei bine, un cunoscut leaker chinez a afirmat ca Samsung GALAXY NOTE 10 nu va avea in mod sigur aceasta noua camera de 64 de megapixeli, deci va fi cel mai probabil integrat sistemul folosit si in Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY NOTE 10. EXCLUSIV, Prima MARE DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY NOTE 10. In general, cei de la Samsung preiau in modelele din vara camerele pe care le lanseaza pentru modelele din primavara, si din cate se pare, cam la fel va sta situatia si in acest an cu telefoanele. Este de asteptat ca Samsung GALAXY NOTE 10 sa aiba aceleasi camere triple/quad din seria Samsung GALAXY S10, inclusiv cea 5G, asa ca asteptarile fanilor ar trebui sa se limiteze doar la atat, si nimic mai mult, cel putin in momentul de fata.

Samsung GALAXY NOTE 10. Chiar daca noul telefon nu va avea o camera cu senzor de 64 de megapixeli, va avea totusi camera buna din actuala serie S10, aceasta fiind foarte apreciata, si foarte apropiata de ceea ce ofera Huawei P30 PRO. Desigur ca oamenii isi doresc mai mult si sperau ca Samsung GALAXY NOTE 10 sa aiba acea camera mai mare, mai ales ca telefonul urmeaza sa fie si cu mult mai scump decat modelele din primavara, dar planurile Samsung sunt altele.

Samsung GALAXY NOTE 10. In baza a ceea ce se stie acum, acest model de smartphone va fi prezentat in mod oficial undeva prin cursul lunii august, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot pe atunci.

6 COMENTARII

 1. Nu văd nici o mare dezamagire,mai mulți megapixeli nu înseamnă automat poze mai bune,ba din contra! Așa cum nici mai multe camere puse pe telefon nu însemna poze mai bune,vezi Nokia 9 cu 5 camere care e un mare fâss.

 2. Pai nu e normal ca un sensor care de abia incepe sa fie produs acum , sa nu fie prezent intr-un telefon care va fi lansat peste 3 luni si care la ora asta se afla cel mai probabil in stadiu final si teste ?
  Sau ar trebuie Samsung sa modifice tot telefonul acum pt ca unii , mai putin realisti, sa nu fie dezamagiti ?

 3. Nu e o dezamăgire, dar ar fi fost bine sa l aibă, dar o sa fie fb dacă îl are S11
  Sper sa se termine odată cu 12 mp
  Ar fi tare ca S11 sa aibe in ansamblu 64 și 48 mp

 4. Da, asa e, dar senzorul de 64 mp Samsung este special…. Poate face poze de 16 mp pe 1.6 microni (Tetracell ( pixel-binning )) , HDR de pana la 100 dB (senzorii actuali sunt de aproximativ 60dB, în timp ce cel al ochiului uman este de obicei considerat a fi de aproximativ 120dB), suporta de asemenea tehnologie de autofocalizare de detectare super-fază, înregistrare video 480fps și câștig de conversie duală (Dual Conversion Gain – DCG) ( această caracteristică din urmă permite apăsării senzorului să utilizeze mai eficient lumina recepționată în medii luminoase)
  Cred ca decizia de a nu-l folosii acum este de a face un soft corespunzător pt el