Samsung GALAXY NOTE 10. Functia ce iI SPERIE pe Fani

Samsung GALAXY NOTE 10. O noua functie care ii cam sperie pe fani a fost anuntata, compania Samsung prinzand curaj pentru a implementa tehnologii de ultima ora.

Samsung GALAXY NOTE 10 sperie

Samsung GALAXY NOTE 10. O schimbare foarte importanta va fi oferita pentru telefon in acest an de catre compania Samsung, si vorbim despre ceva ce a fost cerut de foarte multa vreme, dar care ajunge in telefoane abia in acest moment. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa aiba integrat un sistem de incarcarea rapida de 50W, plus o baterie de capacitate mai mare, ceva ce totusi ii cam sperie pe multi dintre fanii companiei.

Samsung GALAXY NOTE 10. Cu o baterie de 4500 mAh si incarcaer rapida la 50W, telefonul ar trebui sa se poata incarca in doar 30 de minute, sau poate chiar mai putin, dar totul depinde de cum este gandita functionalitatea. Telefoanele create de catre companiile concurente ale Samsung ofera specificatii atat de importante pentru propriile produse, iar Samsung GALAXY NOTE 10 ar putea veni cu ceva similar, dar trebuie sa vorbim si despre functionalitate care este sigura.

Samsung GALAXY NOTE 10. Functia ce iI SPERIE pe Fani

Samsung GALAXY NOTE 10. Toata lumea isi aduce aminte de momentul in care Samsung a inghesuit o baterie prea mare in Samsung GALAXY NOTE 7 si telefoanele explodau fara oprire, iar acum oamenii se tem de exact acelasi lucru. Chiar daca bateria de 4500 mAh nu ar fi cea mai mare implementata pana acum intr-un smartphone al Samsung, incarcarea rapida de 50W pentru Samsung GALAXY NOTE 10 este ceea ce ridica foarte multe semne de intrebare, si aduce ingrijorare.

You should be thinking bigger [not smaller]. That’s all I can say about it right now but expect to be pleasantly surprised and not disappointed when the charging specs are released publicly.

Samsung GALAXY NOTE 10. Foarte multa lume se teme ca sistmeul ar putea fi unul pagubos care ar putea duce tot la explozii ale telefoanelor din cauza supraincalzirii, increderea fanilor in bateriile si sistemele de incarcare ale Samsung fiind egala cu zero. Este si normal din moment ce compania a mintit acum cativa ani cu problemele telefoanelor de atunci, asa ca pentru Samsung GALAXY NOTE 10 functia trebuie implementata in deplina siguranta, sau deloc, pentru a evita noi probleme serioase.

Samsung GALAXY NOTE 10. Noua serie de telefoane va ajunge pe piata undeva prin luna august, iar cand spun serie ma refer la faptul ca vom vedea doua, sau trei, modele, in functie de ceea ce vrea sa ofere compania Samsung in final.