iPhone 11. Functia EXCLUSIVA LANSATA de Apple

iPhone 11 si iPhone 11 Max vor avea din partea Apple o functie exclusiva, care va fi lansata in toamna impreuna cu iOS 13, dar nu va ajunge in vechile modele.

iPhone 11 camera wide

iPhone 11 si iPhone 11 Max vor beneficia de o noua functie exclusiva pe care compania Apple o pregateste pentru lansare, iar foarte multi dintre fani vor fi extrem de bucurosi sa o aiba disponibila in propriile telefoane. Pentru inceput va readuc aminte de faptul ca iPhone 11 si iPhone 11 Max vor avea o noua camera tripla, aceasta avand un nou senzor de imagine wide-angle care va permite surprinderea unei portiuni mai mari din mediul inconjurator.

iPhone 11 va avea pentru aceasta noua camera tripla si o aplicatie Camera modificata, aceasta urmand a avea o functie separata care va permite inregistrarea de poze wide-angle, care vor cuprinde mai mult din ceea ce in fata telefonului. Nu se stie deocamdata ce distanta focala va avea acest senzor de imagine, insa e de asteptat ca iPhone 11 sa ofere o functionalitate similara cu ce a altor smartphone-uri Android, cel putin din acest punct de vedere.

iPhone 11. Functia EXCLUSIVA LANSATA de Apple

iPhone 11 va avea si o functie speciala pentru acest nou senzor de imagine wide-angle, mai exact Apple le va permite utilizatorilor sa readauge intr-o poza oameni care au fost exclusi deoarece la inregistrarea initiala n-au “incaput”. Nu se stie foarte clar cum ar urma sa functioneze sistemul pregatit de catre compania Apple, insa ideea principala e destul de clara, si ar urma sa ne permita sa rezolvam cu iPhone 11 o foarte veche problema a tuturor celor care fac poze.

The third camera on the high-end models will have an ultra-wide-angle lens to produce larger and more detailed photos. It will also enable a broader range of zoom. Apple is also working on an auto-correction feature to fit people back into a photo who may have been accidentally cut out. The second camera on the new XR model will have increased zoom as well.

iPhone 11 va avea deasemene si un zoom mai mare pentru inregistrarea de poze, iar aici totul este un mister, pentru ca nimeni nu a oferit vreun detaliu cu privire la aceasta schimbare, cel putin pana in acest moment. iPhone XS are zoom optic de pana la 2X pentru camera, iar cel digital nu conteaza pentru ca e prost, deci iPhone 11 ar putea avea intre 3X si 5X, asta daca nu cumva Apple va creste zoom-ul digital, care e inutil.

iPhone 11 si iPhone 11 Max vor fi prezentate in mod oficial de catre compania Apple undeva prin septembrie, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc tot atunci, conform strategiilor din anii anteriori.

12 COMENTARII

  1. Daca tie nu iti place, nu inseamna ca este oribil. Cam pr.os.t comentariul tau si mai ales ca vorbesti despre un produs care nu este lansat si concepte facute de cine stie ce designeri.

  2. Cum poti sa scrii ceva despre un produs nelansat si fara sa ai produsul respectiv? Lol. Cine isi da cu parerea despre Apple…

  3. Alta tampenie scrisa. Fold a fost deja trimis la o gramada de oameni care au facut review despre el, iPhone-ul nici macar nu a intrat in productie iar tu scrii despre asta? Bai, chiar lol.

  4. Alo, Cosmin! Cristi vorbeste despre conceptul pe care-l stim, ala nu-i place. Si tu sari aiurea la beregata lui. Relax!

  5. Vă certați din nimic existent, pentru nimic existent!
    Doar din plăcere!
    Fiți mai buni fraților, că nu doare!
    Iar despre subiect, în sine, vom vorbi după ce va exista! 😉

  6. Alo, vorbeste despre un produs care nu exista si afirma ca Apple e de „rahat” in alte comentarii? Cata inteligenta…