iPhone 11: Vestea ce va BUCURA TOTI Fanii Apple

iPhone 11, iPhone 11 Max, si iPhone XR 2019 au parte de o veste grozava astazi, care va bucura cu siguranta foarte multi fani ai companiei Apple, iata ce s-a anuntat.

iPhone 11 a13

iPhone 11, iPhone 11 Max, si iPhone XR 2019 au astazi parte de o veste extrem de buna venita de la surse apropiate companiei Apple, iar toti fanii celor din Cupertino se vor bucura cu siguranta sa afle asemenea noutati. Mai exact, noul chip A13, cu procesorul care va fi folosit in iPhone 11, iPhone 11 Max, si iPhone XR 2019 a trecut cu bine prin productia de test in luna aparilie, iar in mai urmeaza sa intre in productie in vederea lansarii telefoanelor.

iPhone 11, iPhone 11 Max, si iPhone XR 2019 urmeaza sa fie lansate in toamna acestui an, insa initierea productiei atat de devreme nu e tocmai obisnuita, dar e posibil ca in mai sa fie tot o productie de test, pentru prototipuri ce vor fi testate de partenerii Apple. Chiar si asa, versiunea finala a chip-ului A13 a fost aprobata de catre Apple pentru implementare in iPhone 11, iPhone 11 Max, si iPhone XR 2019, deci orice informatii apar despre el ar trebui sa fie valide.

iPhone 11: Vestea ce va BUCURA TOTI Fanii Apple

iPhone 11, iPhone 11 Max, si iPhone XR 2019 vor beneficia de performante mai bune in acest chip A13 in comparatie cu cel A12, cresterea putand fi de pana la 15% – 20%, ceea ce se intampla cam anual cu aceste upgrade-uri. Noul chip A13 ar trebui deasemenea sa fie mult mai eficient in ceea ce priveste consumul de energie, iar asta ar trebui, in schimb, sa aduca imbunatatiri pentru autonomia bateriei iPhone 11, iPhone 11 Max, si iPhone XR 2019, in comparatie cu seriile actuale.

The processor, dubbed A13, went into early test production in April and mass-production is planned for as early as this month. he new high-end models are code-named D43 and D44, while the update to the iPhone XR is internally dubbed N104. All three new iPhones will look similar to the current versions, but the iPhone XS and iPhone XS Max updates will gain a third rear camera. The iPhone XR successor will get a second camera on the back.

iPhone 11 si iPhone 11 Max vor avea o camera tripla, al treilea senzor de imagine fiind wide-angle, el permitand inregistrarea de poze mai late, care cuprind mai mult din ceea ce vedem in jurul nostru, Apple creand si o functie care sa includa in poze oamenii ce nu au incaput initial. Pentru iPhone XR 2019 va fi adaugat un al doilea senzor de imagine in camera, in comparatie cu iPhone XR, iar asa camera duala va avea zoom optic integrat, acesta fiind util pentru pozele cu efect de adancime.

iPhone 11, iPhone 11 Max, si iPhone XR 2019 ar trebui sa fie prezentate in mod oficial in septembrie, lansarea trebuind sa aiba loc tot atunci, dar totul depinde de planurile finale ale Apple.

16 COMENTARII

  1. sunt scarbit de situatie, nu pot fi suparat pe un anonim. injur pt ca vad cum il tolerezei pe el dar nu si pe ceilalti. tu esti la fel de vinovat ca el pt ca tu esti cel care il lasa sa faca asta. am mai spus, poate incita fara sa jigneasca dar na, trebuia sa alegi un personaj mai smart.

  2. Crestere de 15-20% se intampla mai rar de la an la an. A12 fata de A11 a avut o crestere la CPU de doar vreo 5% , dar mai mare la GPU .

  3. srb asta are vreo problema psihica, mereu spui ca altcineva la provocat primul, parca suntem la gradinita. daca e bolnav spune ne si il lasam sa fure curent cat vrea el.

  4. nimic, dar nu mi place cenzura pe care o faci. unii au voie sa zica orice, gen srb, iar altii (nu eu) nu ai voie sa zica nimic.

  5. toti stim ca e aici doar sa incite si e platit sa faca asta. poate sa incite cat vrea el dar fara sa jigneasca pe ceilalti cititori.

  6. Despre implementarea 5G in iPhone nu se vorbeste la Cupertino? Folosesc telefoanele lor de cand au aparut, dar e prima data cand ma gandesc sa schimb cu un Android, pentru ca mi se pare ca raman in urma.

  7. 5G la anul in iPhone. Anul asta ce sa faci cu 5G in Romania. Nici nu se stie cand pe final de an se va lansa ceva, si mai mult ca sigur doar in Bucuresti.

  8. Treaba e ca majoritatea isi cumpara telefonul ca sa il țină mai mult de un an. Așa ca cei care vor cumpăra iphone 11, nu vor avea 5G nici măcar in 2020 sau 2021.
    Ca idee, nu ca 5G-ul ar fi vreo necesitate

  9. deci daca tu esti genul care tine telef mai multi ani…nu cumperi Apple…si 2 , nu ar trebui sa cumperi nici prima generatie 5G..pt ca se incalzesc si au probleme
    Mai bine tot la anul cu 5G+5nm cpu
    Asa ca idee si logica

  10. deci daca tu esti genul care tine telef mai multi ani…nu cumperi Apple…si 2 , nu ar trebui sa cumperi nici prima generatie 5G..pt ca se incalzesc si au probleme
    Mai bine tot la anul cu 5G+5nm cpu
    Asa ca idee si logica