Samsung GALAXY S10. DOMINAT de iPhone, va fi DISTRUS de OnePlus 7

Samsung GALXY S10. Dominat de iPhone in momentul de fata, noua serie de telefoane va avea probleme si mai mari dupa ce OnePlus 7 Pro va fi lansat pe piata.

Samsung GALAXY S10 dominat

Samsung GALAXY S10. Prima luna de disponibilitate pentru noul model de smartphone al companiei coreene s-a dovedit a fi una destul de buna, insa chiar si asa, telefoanele iPhone ale companiei Apple au “facut legea” in materie de vanzari. Conform celor de la Canalys, in America de Nord, Samsung GALAXY S10 Plus a acaparat 6% din vanzarile totale pentru T1 2019, in timp ce Samsung GALXY S10E a acaparat inca 6%, Samsung GALXY S10 avand un procent inca necunoscut.

Samsung GALAXY S10. Desi cele doua modele din serie au avut vanzari foarte bune, iPhone XR a inregistrat singur 13% din totalul vanzarilor de smartphone-uri in America de Nord, in T1 2019, din totalul de 36.4 milioane. Desi Samsung GALXY S10 Plus si Samsung GALAXY S10E impreuna n-au reusit sa genereze vanzari cat iPhone XR, ceea ce arata intr-o buna masura care sunt preferintele consumatorilor in momentul de fata, dar vestile tot sunt bune pentru Samsung.

Samsung GALAXY S10. DOMINAT de iPhone, va fi DISTRUS de OnePlus 7

Samsung GALAXY S10 dominat iphone

Samsung GALAXY S10. Piata din America de Nord a fost si ramane dominata de catre compania Apple, chiar si la jumatate de an de la lansarea celor mai importante modele de telefoane, iPhone XR fiind lansat in octombrie, spre deosebire de iPhone XS, in septembrie. Samsung GALAXY S10 reuseste sa faca uitate oricare alte modele de telefoane Android de pe piata, luptandu-se de la egal la egal cu iPhone, dar trebuie mentionat faptul ca Huawei nu isi vinde inca produsele in SUA.

Samsung GALAXY S10. Noua serie de telefoane mobile ale coreenilor are parte de un debut surprinzator de bun in America de Nord, si e posibil ca impreuna cu vanzarile modelului standard, seria sa fi acaparat 15% -16% din vanzarile din America de Nord. Samsung a vandut 10.7 milioane de smartphone-uri in T1 2019 in America de Nord, fata de Apple, care a vandut 14.6, Samsung GALAXY S10 avand succes mult mai mare decat cea lansata anul trecut.

Samsung GALAXY S10. In baza a ceea ce vedem acum, se pare ca Samsung a reusit sa-si rezolve problemele care tineau consumatorii departe de produsele sale, iar aceasta este, in final, o veste foarte buna.