Samsung GALAXY S10. PROBLEMA PENIBILA ce Arata DEFICIENTELE Android

Samsung GALAXY S10. O problema penibila a sistemului de operare arata deficientele sistemului de operare Android, si cum a gresit compania Samsung cu telefonul.

Samsung GALAXY S10 penibil

Samsung GALAXY S10. O problema penibila a noului model de smartphone al companiei Samsung arata cat de mari sunt deficientele platformei Android in momentul de fata, si cat de greu este sa produci telefoane mobile. Mai jos puteti vedea un clip video in care noul ecran perforat al Samsung GALAXY S10 se dovedeste a fi o foarte mare problema pentru cei care folosesc aplicatia Snapchat, iar cei de la Samsung probabil nu s-au gandit in prealabil la acest lucru.

Samsung GALAXY S10. In clipul video de mai jos puteti vedea cum butonul pentru inchiderea redarii unui story este ascuns in spatele perforatiei din ecran, si este foarte greu de apasat de catre utilizatori. Problema a aparut pentru ca Samsung GALAXY S10 are un ecran cu o perforatie intr-o zona in care in mod normal alte modele de telefoane nu au absolut nimic care sa obtureze posibilitatea de a apasa butoanele implementate de catre dezvoltatori.

Samsung GALAXY S10. PROBLEMA PENIBILA ce Arata DEFICIENTELE Android

Samsung GALAXY S10. Problema arata cat de mari sunt deficientele Android in ceea ce priveste compatibilitatea aplicatiilor cu diverse modele de telefoane, in special cand vine vorba despre schimbari pentru formatul acestora. Apple a gasit solutii simple pentru problemele de acest gen, inainte ca dezvoltatorii sa le poata rezolva in aplicatii, insa in cazul Samsung GALAXY S10 frustrarea ramane la utilizatorii care trebuie sa se chinuie cu interfetele aplicatiilor incompatibile 100%.

Samsung GALAXY S10. Cei de la Snapchat vor fi obligati sa isi actualizeze aplicatia pentru ca ea sa poata functiona si pe versiunea Plus a telefoanelor din serie, iar acest lucru ar putea dura putin timp, butonul necesitand modificari. Sunt destul de sigur ca exista si alte aplicatii care au probleme de interfata in urma lansarii telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10 cu ecranele perforate in acea zona, dar cele mai putin cunoscute nu au problemele atat de promovate.

Samsung GALAXY S10. Din pacate, este foarte dificil sa dezvolti aplicatii pentru platforma Android, iar probleme de acest gen apar de multe ori pe an, asa ca dezvoltatorii trebuie sa piarda mult timp cu actualizarile.