eMAG. Stock Busters de Mai cu ZECI de MII de REDUCERI

eMAG. Stock Busters a inceput in aceasta dimineata in cadrul magazinului online din Romania, si aduce zeci de mii de reduceri pentru clientii interesati.

0

eMAG Stock Busters REDUCERI mai

eMAG a dat startul Stock Busters in aceasta pagina pentru cei interesati sa se bucure de reduceri de pana la 50% la peste 50.000 de produse care vor face parte din campania promotionala care a inceput pe 14 mai 2019 si se incheie pe 17 mai 2019, la ora 23:59, foarte multe produse interesante fiind oferite cu reducere buna.

eMAG ofera in campania Stock Busters reduceri la produse din toate categoriile existente in magazinul sau online, iar aici vorbim despre telefoane mobile, televizoare, tablete, laptop-uri, componente pentru calculatoare, smartwatch-uri, haine, electrocasnice, mobila, produse pentru casa, produse pentru masina si multe altele.

eMAG. Stock Busters de Mai cu ZECI de MII de REDUCERI

eMAG va avea toate aceste produse disponibile in aceasta pagina pentru clientii din Romania dornici sa profite de promotiile foarte bune, iar produse de la Apple, Samsung, Lenovo, LG, Sony, ASUS, Dell, si multe, multe alte compani importante vor filistate cu promotii pe masura importantei lor.

eMAG a anuntat ca aceasta editie a Stock Busters urmeaza sa inceapa maine dimineata, cel mai probabil la prima ora, ea fiind disponibila pentru o perioada de 2 zile in care unele dintre stocuri vor fi cel mai probabil refacute pentru a le permite cat mai multor clienti sa se bucure de promotiile care vor fi disponibile.

eMAG va avea multe reduceri si multe surprize interesante in campania Stock Busters, iar daca doriti veti putea gasi inclusiv telefoanele iPhone X si iPhone 8/Plus cu reduceri foarte bune.