iPhone. Vestea PROASTA pentru Compania Apple

iPhone. O veste proasta pentru compania Apple vine astazi in ceea ce priveste telefoanele pe care le va lansa, iata ce se va intampla in legatura cu ele.

iPhone 5g apple

iPhone. Pentru cel mai popular model de telefon din lume vine astazi si o veste proasta, dar mai mult pentru compania Apple decat pentru clientii care vor cumpara aceste produse. Se stie ca de ani si ani de zile compania Apple lucreaza la dezvoltarea unor modemuri 5G pentru telefoanele sale iPhone, insa se pare ca ele nu vor fi gata decat peste foarte multi ani de zile, adica undeva prin 2025, nu in 2020, asa cum sperau americanii.

iPhone. Apple a incercat sa se bazeze pe Intel pentru modemurile 5G din telefoanele iPhone pe care le va lansa in 2020, dar dezvolta in paralel si modemuri proprii, insa niciuna dintre aceste “piste” nu a dat “roade”. Intel a fost incapabila sa dezvolte modemuri 5G, iar Apple a renuntat la colaborarea cu aceasta companie, iar asta desi managerii sai erau nemultumiti inca de 2017 de modul in care evolueaza procesul de dezvoltare al componentelor.

iPhone. Vestea PROASTA pentru Compania Apple

iPhone. Renuntand la Intel in 2019, cei de la Apple continua cu dezvoltarea propriilor modemuri 5G pentru telefoane mobile, insa informatii recente privind acest proiect spun ca pana in 2025 nu vor putea fi folosite. Sute de ingineri lucreaza in cadrul Apple la modemuri 5G pentru telefoanele iPhone, iar in ciuda eforturilor lor, inca mai sunt nevoie de 5 ani de dezvoltare pentru a le putea implementa in telefoanele iPhone, iar pana atunci Qualcomm este salvarea celor de la Apple.

For Apple, meanwhile, Intel’s troubles are a reminder of why it has long sought toreduce its reliance on outside companies for key components inside its devices.Indeed, its multiyear modem agreement with Qualcomm may only be temporary sinceApple has a large in-house team developing its own modem, as The Information haspreviously reported. But that in-house effort appears to be farther from fruition than some chip expertshave predicted. In interviews with prospective hires for the team, Apple has toldengineers that they expect to have their own modem ready by 2025, a person familiarwith the discussions said.

iPhone. Practic, Apple este pusa iar intre “ciocan si nicovala”, deoarece e obligata sa lucreze cu Qualcomm, desi nu e de acord cu practicile sale in afaceri, asa cum se intampla si cu Samsung. De dependenta de Samsung Apple a reusit sa scape intr-o anumita masura cu ajutorul TSMC, dar de Qualcomm nu va putea scapa prea curand deoarece e inca foarte departe de a avea propriile modemuri pentru telefoanele iPhone.

18 COMENTARII

 1. Peste 5 ani : Apple a abandonat dezvoltarea modemurilor 5G
  Până şi telefoanele ‘ Made in China’ de 100-300€ au modemuri 5G 😂

 2. Lasa ca mai “lanseaza” 5 culori pana atunci, si mai mareste puterea procesorului cu 50%, sa poata sta pitipoancele pe facebook

 3. Pentru a avea un progres performant este nevoie de un mediu concurențial , sa speram ca rezultatul sa fie un produs cat mai bun si mai versatil

 4. La ce?
  La camera foto? E varza,nici nu se compara cu XS,vezi MKBHD,care l-a testat cu mult înainte sa apară.
  La viteza de încărcare wireless? A,stai,ca nici nu are așa ceva.
  La rezistența la apa și praf? Dar stai,ca n-are așa ceva. Cu camera aia motorizata care iese afara nici nu se pune problema,stai sa vezi când se aduna praf in timp.
  La autonomie? I don’t think so.
  Singurul criteriu era pretul pana acum,dar la 820€,nu știu ce sa zic.

 5. Vouă vi se pare că Apple este o companie inovatoare?? Chiar așa incapabilă să creeze un modem 5G? Pentru mine, asta este o veste șocantă, nu rea.
  Când te dai mare că produci cel mai fain smartphone și ceri cel mai mult pe el, este cazul să oferi cel mai mult. Nu poți oferi cabană de munte la preț de conac, și nici calitate Opel la preț de Rolls-Royce.