iPhone 11. Imaginile care CONFIRMA ceea ce NU ti-ai DORIT

iPhone 11. Noi imagini confirma ceea ce niciunul dintre fanii companiei Apple nu si-a dorit sa vada pentru noile modele de telefoane, iata schimbarea uriasa.

iPhone 11 imagini mulaje

iPhone 11. Ceea ce ni se tot spune de cateva luni de zile in legatura cu planurile companiei Apple vis-a-vis de lansarea noilor modele de telefoane incepe sa se cam adevereasca, iar noi imagini aparute astazi completeaza povestea. Mai exact, mai jos aveti mulajele pe care compania Apple le va folosipntru telefoanele iPhone 11 pe care vrea sa le lanseze pe pietele globale in curand, iPhone XR 2019 avand noul design reprezentat deasemenea.

iPhone 11. Mulajele de mai jos sunt folosite de catre producatorii de carcase pentru a crea accesorii pentru viitoarele modele de telefoane, ele fiind realizate un baza unor schite preluate de la partenerii celor de la Apple. In baza acestor schite producatorii de accesorii investesc zeci de mii de dolari fiecare pentru a crea produse pe care sa le vanda inainte ca telefoanele sa fie efectiv puse in vanzare, iar asa avem confirmat iar noul design pentru seriile iPhone 11 si iPhone XR 2019.

iPhone 11. Imaginile care CONFIRMA ceea ce NU ti-ai DORIT

iPhone 11 imagini mulaje carcase

iPhone 11. Din pacate puteti vedea ca Apple vrea sa foloseasca acelasi design pentru modulul in care va fi inclusa atat camera modelelor principale de telefoane, cat si cea din iPhone XR 2019, o simetrie urmand a exista pentru toate modelele. Acest lucru nu este chiar atat de bun pentru ca va transforma design-ul si asa nu prea grozav, intr-unul chiar urat, in special pentru iPhone XR 2019, a carui camera duala va arata mult mai urat decat cea a iPhone 11.

iPhone 11 imagini mulaje carcase 1

iPhone 11. Aceasta schimbare va impune deasemenea si obligativitatea de a cumpara noi accesorii de catre utilizatori, iar asta pentru ca actualele accesorii nu vor mai fi compatibile cu viitoarele modele de telefoane. In baza a ceea ce stim acum, seria iPhone 11 va fi pusa in vanzare de catre compania Apple undeva in toamna acestui an, cel mai probabil in luna septembrie, dar trebuie sa avem rabdare ca lucrurile sa fie confirmate in mod oficial.