Google. Iata CUM a URMARIT ceea ce Faci Online

Google. Iata cum urmareste in mod constant compania americana tot ceea ce faci online, si cum stocheaza aceste date pentru a le analiza, iar tu le poti sterge chiar acum.

google cumparaturi

Google. Compania americana este din nou in centrul atentiei din cauza a ceea ce a facut in ultimele luni in intreaga lume, iar asta ii aduce noi critici din partea utilizatorilor din lumea intreaga. Mai exact, cei de la Google sunt “pusi la zid” astazi pentru ce au monitorizat tot ceea ce au cumparat oamenii online, platforma Gmail fiind cea prin care compania americana a urmarit achizitiile facute de catre cei care aveau conturi acolo.

Google. Orice chitanta primita intr-o adresa de email a Gmail a fost contorizata de catre compania americana, care a creat si un program special in care oamenii pot vedea absolut tot ceea ce au cumparat folosindu-si cele adrese de email. Puteti vedea in aceasta pagina absolut toate achizitiile pe care le-ai facut folosindu-va adresa de email Gmail, compania Google avand acest monitor disponibil de foarte multa vreme, chiar daca in mod privat.

Google. Iata CUM a URMARIT ceea ce Faci Online

Google. Monitorizarea achizitiilor facute de catre utilizator dateaza inca de acum peste 10 ani, deci vorbim despre foarte multe date adunate de catre companie pentru o perioada extrem de lunga de timp. Cei de la Google spun ca nu folosesc datele inregistrate acolo pentru a personaliza afisarea de email-uri pentru cei care-i vad reclamele din Adsense, insa nici pentru alte servicii pe care le detin, iar utilizatorii ar trebui sa le poata sterge in orice moment.

To help you easily view and keep track of your purchases, bookings and subscriptions in one place, we’ve created a private destination that can only be seen by you. You can delete this information at any time. We don’t use any information from your Gmail messages to serve you ads, and that includes the email receipts and confirmations shown on the Purchase page.

Google. Avand in vedere ca de ani de zile cei din Mountain View monitorizeaza cam tot ceea ce se intampla in serviciile lor, era de asteptat ca si achizitiile facute de catre utilizatori sa fie inregistrate undeva. Desi cei de la Google spun ca toate inregistrarile pot fi sterse, totul trebuie facut manual de catre utilizatori, ceea ce ii cam forteaza pe unii sa renunte la idee, astfel ca datele raman inregistrate acolo.

Google. Cand vine vorba despre serviciile oferite de catre compania americana, trebuie sa fiti mai mereu constienti de faptul ca datele voastre sunt monitorizate, indiferent in ce scop se face asta.

2 COMENTARII

  1. Cel mai mult monitorizea Google …recent am avut o surpriza ,istoricul din YouTube sa umplut se conținut necunoscut mie ,și am descoperit la securitate ca am contul accesat tocmai din California din Februarie ,noroc ca pe gmail nu țin nimic important neavând încredere in ei