Samsung GALAXY S11. Functia care ar SPARGE Huawei, Apple

Samsung GALAXY S11. Noul model de smartphone ar sparge Huawei si Apple daca ar fi lansat pe piata cu aceasta functie foarte importanta pentru toti utilizatorii.

Samsung GALAXY S11 4k

Samsung GALAXY S11. Lansarea noului model de smartphone este asteptata nu doar de catre fanii Samsung, ci si de entuziastii care privesc cu foarte mare interes toate noutatile majore din lumea tehnologiei. Deocamdata nu s-a anuntat care va fi schimbarea majora pentru Samsung GALAXY S11, insa daca ar fi lansat cu un ecran 4K, atunci cu siguranta ar “eclipsa” telefoanele pe care companiile Apple si Huawei le vor lansa atat in 2019, cat si in 2020.

Samsung GALAXY S11. Coreenii nu ar fi primii care ar ar lansa un smartphone cu un ecran 4K, insa pana acum niciun producator de telefoane Android nu a reusit sa aiba succes cu vreun asemenea model de telefon. Totusi, implementarea in Samsung GALAXY S11 a unui asemenea model de ecran nu numai ca s-ar face prin oferirea unei reale utilitati, ci ar da startul implementarii la scara larga a ecranelor 4K in diverse modele de telefoane mobile.

Samsung GALAXY S11. Functia care ar SPARGE Huawei, Apple

Samsung GALAXY S11. Procesoarele de la Qualcomm, sau Samsung, sunt deja capabile sa sutina rezolutiile 4K pentru ecrane, iar cele oferite in momentul de fata nu sunt oricum chiar atat de departe de cele 4K. Samsung, la fel ca alti producatori, ofera deja posibilitatea de a alege aproape orice rezolutie vor utilizatorii, iar pentru Samsung GALAXY S11 ar putea fi oferita posibilitatea de a utiliza rezolutia 4K doar cand vor utilizatorii, deci si performantele ar putea ramane foarte bune.

Samsung GALAXY S11. Inregistrarile video pot fi deja facute in format 4K pe telfeoanele mai tuturor producatorilor de telefoane Android, iar procesoarele Qualcomm si Exynos pot face inclusiv inregistrari 8K. In momentul de fata mai totul pare sa fie pregatit pentru implementarea de ecrane 4K in telefoane mobile, si un Samsung GALAXY S11 cu o asemenea schimbare ar fi cu siguranta extrem de atractiv pentru clienti.

Samsung GALAXY S11. Din ceea ce stim acum, noul model de smartphone va fi lansat in primavara anului viitor, cel mai probabil prin februarie/martie, dar deocamdata nu e cunoscuta vreo data.

15 COMENTARII

  1. Logic, pe un 27” se vede diferenta sigur sigur

    Pe un 6” cu lupa
    Dar de fapt daca baga astia si 8k sigur se vede diferenta pe 6”, toti suntem Dumnezeu