Samsung GALAXY S11. Noutatea COPIATA de la Huawei

Samsung GALAXY S11. O noutate foarte importanta copiata de la Huawei va fi implementata in viitoarele telefoane ale Samsung, iata ce surpriza mare vor aduce.

Samsung GALAXY S11 gradient

Samsung GALAXY S11. Viitoarea serie de telefoane mobile ale companiei Samsung are nevoie disperata de succes, iar asta ar urma sa-i forteze pe coreeni sa revina la ceea ce i-a facut atat de puternici pe piata smartphone. Mai exact, la copiat, iar asta deoarece pentru Samsung GALAXY S11 va prelua o schimbare pe care am vazut-o initial implementata in telefoanele chinezilor, iar acum ea ajunge inclusiv in cele ale companiei Samsung.

Samsung GALAXY S11. Dupa cum puteti vedea, ieri am fost anuntati ca Samsung GALAXY Note 10 urmeaza sa aiba aplicata o culoare gradient pentru carcasa de catre compania Samsung, insa acelasi lucru va fi facut inclusiv pentru carcasa acestui model. Eu as spune ca este peste 90% sigur faptul ca Samsung GALAXY S11 va avea o carcasa cu o culoare gradient aplicata, iar asta pentru ca Samsung a realizat potentialul de atractie al acestui tip de culori.

Samsung GALAXY S11. Noutatea COPIATA de la Huawei

Samsung GALAXY S11. Cu noi culori gradient, seria de telefoane mobile va fi cu siguranta mult mai atractiva pentru clienti in comparatie cu modelele care sunt acum pe piata, sau cu cele care nu vor avea o asemena schimbare. Folosirea culorilor gradient pentru carcasele telefoanelor poate parea ceva foarte putin important, insa in realitate culorile conteaza extrem de mult pentru multi dintre consumatori, iar Samsung GALAXY S11 are nevoie de o asemenea schimbare pentru a avea cu adevarat succes.

Samsung GALAXY S11. Separat de culorile gradient, telefonul ar urma sa fie lansat cu un nou procesor, probabil chiar in premiera, care are un chip de 5nm, o baterie mai mare, si mai mult ca sigur un ecran mai bun. Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba deasemenea o noua camera quad, mediu de stocare NAND UFS 3.0 foarte rapid, RAM mai bun, conectivitate 5G, si multe alte noutati care ar trebui sa justifice un pret de vanzare care cu siguranta va fi usor mai mare.

Samsung GALAXY S11. Lansarea acestei serii de telefoane va avea loc in prima parte a anului viitor, cel mai probabil in primavara, dar ramane sa vedem cum vor fi confirmate planurile coreenilor.