RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange, SCHIMBARE URIASA in Romania

RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange au reusit o realizare impresionanta in ultimii ani in Romania, iata de ce se pot bucura Romanii in acest moment.

RCS & RDS trafic

RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange sunt promotorii unei schimari foarte importante pentru Romania in anul 2019, iar aceasta este o evolutie naturala a lucrurilor pentru era tehnologiei in care traim in momentul de fata. Anul 2018 a fost unul in care internetul a fost folosit tot mai mult si mai mult de catre romanii abonati la RCS & RDS, si celelalte companii telecom, in timp ce apelurile telefonice au scazut ca numar, iar in 2019 trendul va continua.

RCS & RDS. Conform celor de la ANCOM, in 2018 traficul de internet inregistrat in Romania a crescut cu 149% fata de aceeasi perioada a anului trecut, deci nu doar ca s-a dublat, dar a crescut si mai mult decat atat. E foarte usor de inteles de ce s-a intamplat acest lucru, din moment ce RCS & RDS ofera zeci de GB de internet gratuit la viteze 4G, chiar daca sunt mici, iar Orange, Vodafone, si Telekom au inceput sa faca acelasi lucru pentru clienti.

RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange, SCHIMBARE URIASA in Romania

RCS & RDS. Internetul mobil nu mai este un “lux” in Romania, asa cum era cu doar cativa ani in urma, ci a devenit un “bun obisnuit”, ceva ce toata lumea are, si in cantitati suficient de mari pentru a acoperi cam orice fel de nevoi. In general cei care folosesc cartele preplatite au trafic de internet mobil fara limite, insa la RCS & RDS, sau chiar la Telekom, inclusiv cei cu abonamente se bucura fie de trafic nelimitat, fie de suficient de mult trafic incat sa nu-l consume.

RCS & RDS. Am ajuns in anul 2019 sa avem nu doar minute nelimitate, ci si trafic de internet mobil “la discretie”, iar asta se vede din plin in statisticile privind consumul facut de catre clientii din Romania in momentul de fata. Totul a fost posibil pentru ca RCS & RDS a inceput sa ofere trafic in cantitati foarte mari cu cativa ani in urma, iar clientii au parasit Orange, Vodafone, Telekom, asa ca acestia din urma au venit cu oferte concurente pentru a ramane relevanti.

Traficul de apeluri efectuate în roaming a crescut cu 58% fața de 2017, cel de apeluri primite cu 28%, cel de SMS cu 23%, cea mai mare crestere, de 149%, fiind înregistrata de traficul de date/internet.

RCS & RDS. Trendul de acum va continua in 2019, si chiar daca nu vom avea o crestere tot de 149% a traficului de internet mobil, cred ca exista sanse mari sa vedem tot o dublare, asta inainte de a fi lansate retelele 5G.