RCS & RDS. Orange, Vodafone, Telekom, Anuntul care BUCURA Romanii

RCS & RDS. Orange, Vodafone, Telekom sunt subiectii principali ai unui anunt extrem de bun care ii bucura pe toti clientii din Romania in momentul de fata.

RCS & RDS concurenta

RCS & RDS. Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui anunt care ii bucura pe foarte multi dintre romanii care le folosesc serviciile in momentul de fata, si ar fi grozav daca lucrurile nu s-ar schimba prea curand. Mai exact, cei de la ANCOM au publicat zilele trecute o serie de statistici foarte importante privind veniturile RCS & RDS, si a restului mediului telecom, in Romania in cursul anului 2018, impreuna cu alte informatii interesante.

RCS & RDS. Printre toate aceste detalii au fost oferite si statistici privind cotele de piata pe care diversii operatori de telefonie mobila le au in Romania in momentul de fata, si vorbim despre vesti foarte bune pentru noi. Conform celor de la ANCOM, piata telecom formata din RCS & RDS, si multe alte companii, are un operator ca lider cu 27% cota de piata, urmaritorul sau avand 24% din piata, urmatorul 21% din piata, si restul 28% din intreaga piata.

RCS & RDS. Orange, Vodafone, Telekom, Anuntul care BUCURA Romanii

RCS & RDS. Dupa cum puteti vedea, principalii trei operatori de telecomunicatii din Romania sunt intr-o concurenta foarte stransa, iar aceasta este o veste grozava pentru noi, deoarece noi beneficiem de pe urma ei. Cu cat este mai stransa concurenta dintre RCS & RDS, si restul companiilor telecom, cu atat vor fi mai ieftine si mai bune serviciile de care beneficiem din Romania, si cu atat mai mult vor dori companiile sa inoveze pentru a atrage clienti noi.

RCS & RDS. Concurenta acerba din piata de telecomunicatii a tinut preturile la niveluri mult mai mici decat in Europa pana acum, si tot asta va tine preturile la un nivel foarte jos, iar asta in timp ce serviciile sunt chiar mai bune decat in alte tari. Este foarte bine pentru noi ca aceasta situatie sa continue, iar companii ca RCS & RDS, sau Orange, castiga 1 miliard de euro anual in acest context, deci nu au de ce sa se planga.

În funcție de veniturile obtinute în 2018, liderul pietei avea o cota de piata de 27%, principalul competitor 24%, urmatorul competitor 21%, ceilalți furnizori însumând 28%. Calculat per locuitor, venitul mediu lunar generat în sectorul telecom a fost de 69 lei în 2018, cu 2% mai mare fața de media din 2017, în timp ce venitul mediu lunar per gospodarie a fost de 179 de lei, în creștere anuala cu 1,3%.

RCS & RDS. In ciuda schimbarilor impuse prin OUG 114/2018 mediul telecom nu pierde prea multi bani, iar cresterile de preturi nu afecteaza prea mult romanii, si in acest c