Vei Cumpara IMEDIAT un iPhone 11 care ARATA ASA

iPhone 11 care are un design atat de frumos va fi cumparat "pe nerasuflate" de catre clientii companiei Apple, iata cat de grozav este acest design.

iPhone 11 frumos design

iPhone 11 este pregatit pentru lansare de catre compania Apple cu un design care nu este pe placul chiar atat de multor persoane din lumea intreaga. Din pacate cei de la Apple vor vinde telefoanele mobile cu o camera tripla care este integrata intr-un element patrat, care arata foarte urat, si este scos mai mult in exteriorul carcasei iPhone 11.

iPhone 11 ar fi totusi grozav daca ar arata precum in imaginile de mai jos, iar asta pentru ca vorbim despre un design care este complet contrat cu ceea ce vom primi. Mai exact, desi camera nu e chiar atat de frumoasa, macar in acest concept pentru iPhone 11 ea este ascunsa in interiorul carcasei, nu scoasa in exteriorul sau.

iPhone 11 frumos concept

iPhone 11 ar fi cumparat “in prostie” daca ar avea un design atat de frumos, nsa din pacate compania Apple nu va oferi un telefon atat de frumos pentru clientii din lumea intreaga.