iPhone 11. Vestea URIASA pentru Compania Apple

iPhone 11 are parte de o veste uriasa, care va ajuta compania Apple extrem de mult in aceasta toamna, iata ce ajutor nesperat au primit americanii in 2019.

iPhone 11 huawei

iPhone 11 are parte de un ajutor nesperat in aceasta toamna, si el vine chiar de la omul care a actionat impotriva companiei Apple, fortand-o sa subventioneze intr-o buna masura preturile unor accesorii, si ale unor modele de telefoane. Mai exact, desi Trump a crescut preturile produselor electronice importante din China, iata ca ajuta deasemenea compania Apple, si implicit iPhone 11, prin fortarea Google sa revoce licenta Android pentru Huawei, si nu numai.

iPhone 11 are parte de foarte mare ajutor din partea lui Donald Trump si pentru ca multiple companii americane au interdictie sa vanda tehnologii catre compania Huawei pentru viitoarele modele de telefoane. Printre ele se numara Qualcomm, Broadcom, sau Intel, insa exista si multe altele de la care Huawei nu va mai putea cumpara software, sau componente, iar iPhone 11 ar putea avea parte de succes mult mai mare in toamna daca Huawei MATE 30 PRO va avea probleme.

iPhone 11. Vestea URIASA pentru Compania Apple

iPhone 11 va avea cele mai noi tehnologii disponibile pentru telefoane mobile, si cele mai bune, insa pentru viitoarele modele de telefoane ale Huawei nu vom mai putea vorbi despre acelasi lucru, din pacate. Avand restrictie de la a cumpara produse si software de la companiile americane, Huawei e obligata sa se foloseasca doar de produsele companiilor din Asia, iar in multe cazuri produsele acestora sunt cu mult inferioare, iar aici iPhone 11 va avea foarte multe de castigat.

iPhone 11 va avea, de exemplu, ecranul protejat de Gorilla Glass, insa Huawei MATE 30 PRO ar urma sa vina fara o asemenea protectie, daca Huawei nu a facut stocuri suficiente ale componentelor pentru viitorul telefon. Chiar si asa, daca Corning va lansa produse noi, Huawei MATE 30 PRO nu le va avea, in schimb iPhone 11, Samsung GALAXY S11, si alte modele noi de telefoane vor avea tehnologiile incorporate.

iPhone 11 va beneficia de un foarte mare avantaj multumita actiunilor luate de catre Donald Trump, iar acest lucru va fi resimtit din plin de Huawei, care ar putea inregistra o scadere substantiala a vanzarilor.